Σε μπελάδες μπήκε ο γνωστός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης αφού σε μπλόκο της αστυνομίας και μετά από έλεγχο οι αστυνομικοί βρήκαν κοκαΐνη και ένα πιστόλι.  Κάτι σαν Είμαι στα χάι μου,….και ….. κυκλοφορώ και οπλοφορώ….  Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού, στη διασταύρωσή της με […]

Σε μπελάδες μπήκε ο γνωστός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης αφού σε μπλόκο της αστυνομίας και μετά από έλεγχο οι αστυνομικοί βρήκαν κοκαΐνη και ένα πιστόλι. 

Κάτι σαν Είμαι στα χάι μου,….και ….. κυκλοφορώ και οπλοφορώ….

 Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού, στη διασταύρωσή της με την Ιασωνίδου, κατά τη διάρκεια ελέγχου στο αυτοκίνητο που επέβαινε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν δύο γραμμάρια κοκαΐνης, ένα πιστόλι για το οποίο ο τραγουδιστής δεν είχε άδεια και ένα taser(συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης).

Ο τραγουδιστής συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού-Αργυρούπολης, ενώ αύριο Δευτέρα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το νόμο περί ναρκωτικών και όπλων. 

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν