Ότι η Δέσποινα Βανδή  είναι μαζί τον γνωστό ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη (πρωταγωνιστής στην σειρά Κομάντα και Δράκοι) είναι πλέον πολύ γνωστό. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος όπως λέει και το τραγούδι Προχωράει το θέμα του διαζυγίου του ο ηθοποιός, όπως ακούγεται μετά από 15 χρόνια γάμου. Μάλιστα η σύζυγος του το έβαλε μπροστά. Φουλ ερωτευμένοι Το […]

Ότι η Δέσποινα Βανδή  είναι μαζί τον γνωστό ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη (πρωταγωνιστής στην σειρά Κομάντα και Δράκοι) είναι πλέον πολύ γνωστό. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος όπως λέει και το τραγούδι

Προχωράει το θέμα του διαζυγίου του ο ηθοποιός, όπως ακούγεται μετά από 15 χρόνια γάμου. Μάλιστα η σύζυγος του το έβαλε μπροστά.

Φουλ ερωτευμένοι

Το ζευγάρι από την άλλη είναι πλέον πολλες ώρες μαζί. Ειδικά τώρα που η σχέση της με τον ηθοποιό και πρωταγωνιστή όπως φαίνεται πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. (Από το δημοσίευμα του Youweekly)

Τι και αν η σχέση τους έχει αποκαλυφθεί, εκείνοι συνεχίζουν να κρατούν χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας παρόλο που βγαίνουν δημόσια και πολλά μάτια τους έχουν δει. Μετά λοιπόν το κουτούκι που επισκέφθηκαν, Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης διασκέδασαν σε κρητικό γλέντι.

Φωτογραφίες τους, έφερε στην δημοσιότητα η εκπομπή Τι λες τώρα. Με τον ηθοποιό να κάθεται δίπλα της και να έχει το χέρι του πίσω από την πλάτη της, κρατώντας την στην αγκαλιά του.

Η έξοδος αυτή, έγινε μετά το τέλος του J2us. Η Δέσποινα Βανδή με το που τελειώνει το live να πηγαίνει για να τον συναντήσει. Βρισκόταν στο γλέντι στο Μοσχάτο με φίλους και συνεργάτες.

Οι δυο τους, βέβαια, αποφεύγουν τα πολυσύχναστα στέκια και τις κοσμικές εκδηλώσεις. Επιλέγοντας να βγαίνουν σε απόμερα ταβερνάκια στο κέντρο της Αθήνας. “Δείχνει ευτυχισμένη αλλά για την ώρα δεν φαίνεται να την απασχολεί η συγκατοίκηση. Θέλει να ζήσει όσο περισσότερο γίνεται και να χαρεί τον νέο έρωτα που μπήκε και αναστάτωσε τη ζωή της.

Η Δέσποινα πάνω από όλους και όλα βάζει τα παιδιά της και ούτε καν περνά από το μυαλό της κάτι τέτοιο. Ούτε και να επισημοποιήσει την σχέση της, του το ξεκαθάρισε από την αρχή”, μας μεταφέρει πρόσωπο από το στενό της περιβάλλον. Υποστηρίζει ότι ο χρόνος θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη διάρκεια του δεσμού αλλά και στις πιο σοβαρές αποφάσεις του ζευγαριού.
Η ερωτική τους φωλιά

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda’s blog που σας μεταφέρω με επιφύλαξη ο Βασίλης Μπισμπίκης πριν από σχεδόν ένα μήνα ολοκλήρωσε το νέο του σπίτι. Είναι στο κέντρο της Αθήνας (δεν βρίσκεις και με το καλησπέρα αυτό που θες, όλοι το γνωρίζουμε αυτό) όπου έχει γίνει η φωλίτσα τους.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα αρκετά μεγάλων διαστάσεων σε μια ήσυχη γειτονιά της Αθήνας με τεράστιο μπαλκόνι. Του πήρε αρκετό καιρό να βρει αυτό που έψαχνε η αλήθεια είναι. Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί εκεί.

Όπως βλέπουμε πολύ σύντομα νομίζουμε θα τους δούμε να μένουν μαζί.

Βανδή

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ