Ο πλανητάρχης είναι γνωστός της πάσης εδώ και πολλά πολλά χρόνια ότι είναι ένας, μόνιμος και διαχρονικός. Τώρα τα περί Μπάιντεν τα ακούμε βερεσέ. Αλλά στην Αμερική που ντε και καλά κάνουν εκλογές για τον δικό τους πρόεδρο και όχι πλανητάρχη κατάφεραν να εκλέξουν – γιατί περί κατορθώματος πρόκειται με όλα όσα έγιναν και θα […]

Ο πλανητάρχης είναι γνωστός της πάσης εδώ και πολλά πολλά χρόνια ότι είναι ένας, μόνιμος και διαχρονικός. Τώρα τα περί Μπάιντεν τα ακούμε βερεσέ. Αλλά στην Αμερική που ντε και καλά κάνουν εκλογές για τον δικό τους πρόεδρο και όχι πλανητάρχη κατάφεραν να εκλέξουν – γιατί περί κατορθώματος πρόκειται με όλα όσα έγιναν και θα γίνουν τις επόμενες μέρες και εβδομάδες – τον Κό Μπάιντεν και άφησαν τον Τραμπ μες το κλάμα!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ CNN! Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ – Makeleio.gr

Νέος πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο Τζο Μπάιντεν, καθώς εξασφαλίζει 273 εκλέκτορες, σύμφωνα με τα μεγαλύτερη διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα. 

«Τάσος Μπουγάς: Το 1998 ένα από τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας διεθνώς ήταν το σκάνδαλο με τον Μπιλ Κλίντον και τη Μόνικα. Εγώ τότε δούλευα στη Θεσσαλονίκη, αλλά στα ρεπό μου κατέβαινα στην Αθήνα. Καθόμουν, λοιπόν, σε μια καφετέρια κι είχα παραγγείλει φραπέ. Τότε, μου λέει ένας φίλος μου, ο Μπάμπης: «Γράψε, ρε, ένα τραγούδι για τον Κλίντον». Μου το λέει μία, μου το λέει δύο, μου το λέει τρεις, στο τέλος φωνάζω αυτόν που είχε το μαγαζί: «Ρε Θανάση, φέρε ένα στιλό κι ένα χαρτί». Σε δύο λεπτά το είχα γράψει. Τρεις μέρες μετά έχω κανονίσει ένα εξτρά στην Κοζάνη. Εχουμε περίπου 5.000 κόσμο. Λέω στην ορχήστρα: «Πάμε να πούμε τον “Πλανητάρχη”». Κάποιοι είχαν ενδοιασμούς. Τελικά το παίξαμε. Ε, από εκείνη τη στιγμή και για μια ώρα δεν παίζαμε άλλο τραγούδι. Εγινε τεράστιο σουξέ! Είχε κυκλοφορήσει με το περιοδικό «Πίστα». Κάθε 13 μέρες έκοβαν 33.000 cd. Μιλάμε για νούμερα, όχι αστεία. Υπολογίζεται ότι πρέπει να πέρασε το 1.000.000 cd συνολικά. Είχε γίνει χαμός.»

Με καταμετρημένο το 98% στην Πενσιλβάνια, ο Μπάιντεν λαμβάνει το 49,6% και ο Ντόναλντ Τραμπ ακολουθεί με 49,1%.

Ο νέος πρόεδρος της χώρας έκανε ιστορικό ρεκόρ λαμβάνοντας περισσότερες ψήφους σε απόλυτο αριθμό από κάθε άλλο υποψήφιο.

Πρόκειται για άνω των 73.500.000, έναντι του Τραμπ που πέρασε τις 69.500.000, αλλά δεν του έφταναν (το 2016 είχε λάβει περίπου 62.000.000).

Και πλάνταξε στο κλάμα ο Τραμπ

Στο βίντεο με τον τίτλο «απόψε στο Λευκό Οίκο» εμφανίζεται ο απερχόμενος πρόεδρο των ΗΠΑ να κλαίει και να χτυπιέται στο πάτωμα, δίπλα από άλλα παιδάκια. Σαν κακομαθημένο πιτσιρίκι, ο Τραμπ αρνείται να βγει από το Λευκό Οίκο παρά τις προσπάθειες του αντιπροέδρου του, Μάικ Πενς να τον σηκώσει από το πάτωμα.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ