Χαμός προκλήθηκε ανάμεσα στον Βαγγέλη Περρή και τον Γιώργο Πατούλη. Αφορμή του “τσακωμού” ανάμεσα στους δύο άνδρες ήταν η αν ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού. Λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίδα” χιλιάδες κόσμου έμειναν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητα τους. Η ταλαιπωρία που πέρασε πολλή μεγάλη. Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» συμμετείχαν σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας, ο Βαγγέλης Περρής και ο […]

Χαμός προκλήθηκε ανάμεσα στον Βαγγέλη Περρή και τον Γιώργο Πατούλη. Αφορμή του “τσακωμού” ανάμεσα στους δύο άνδρες ήταν η αν ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού.

Λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίδα” χιλιάδες κόσμου έμειναν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητα τους. Η ταλαιπωρία που πέρασε πολλή μεγάλη.

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» συμμετείχαν σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας, ο Βαγγέλης Περρής και ο Τάσος Τεργιάκης. Λόγω της τρομερής κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα μας, και ειδικά την Αττική, “Το Πρωινό“, όπως και όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές δεν μεταδόθηκαν σήμερα. Έτσι, οι τρεις τους βρέθηκαν στο «Καλημέρα Ελλάδα». Ο Γιώργος Παπαδάκης να συντόνιζε από το σπίτι του και στη συνέχεια κράτησαν οι ίδιοι την εκπομπή.

Ο Βαγγέλης Περρής, να σημειώσουμε εδώ ότι ήταν από αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν χθες, καθώς έμεινε εγκλωβισμένος στην Αττική οδό και γύρισε με τα πόδια σπίτι του.

Κάποια στιγμή στον αέρα της εκπομπής βγήκε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης προκρειμένου να μιλήσει για την αντίδραση του κρατικού μηχανισμού.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ακούγοντας τον Γιώργο Πατούλη «εξερράγη» και ανέφερε: «Ευχαριστούμε κύριε Πατούλη να είστε καλά, πολύ κουράγιο πήραμε από αυτά που μας είπατε. Δεν μπορεί, δεν μπορεί, να είσαι εγκλωβισμένος και να ακούς τον κύριο Πατούλη να σου λέει αυτά τα πράγματα τα οποία λέτε και τώρα. Είμαστε άνθρωποι, οι οποίοι υποφέραμε, είχαμε πυρετό, δεν είχαμε έναν τρόπο να αντιμετωπίσουμε όλο αυτό το οποίο μας συνέβαινε και βγαίνατε και μιλούσατε για να πάρετε ψήφους», επισήμανε.

«Δεν καταλάβατε τίποτα! Τίποτα, τίποτα με κεφαλαία. Τίποτα κύριε Πατούλη, δεν πήρατε χαμπάρι τίποτα! Μηδέν, μηδέν! Ελπίζω, όχι μόνος μου, εκ μέρους όλων αυτών που χτες υπέφεραν και άκουγαν εσάς να κάνετε φτηνή πολιτική. Αυτό συνέβη χτες κύριε Πατούλη!», συμπλήρωσε.

«Δεν ξέρω αν πρέπει να μιλήσω κιόλας, μετά το διάγγελμα που άκουσα», απάντησε ο Περιφερειάρχης.

 «Α, ειρωνεύεστε κιόλας. Θα έπρεπε να έχετε βάλει την ουρά στα σκέλια», κατέληξε εκνευρισμένος ο Βαγγέλης Περρής.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик