Γιάννης Τσιμιτσέλης – Από ηθοποιός στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Έλα στη θέση μου» που ολοκληρώθηκε την προηγούμενη Παρασκευή μετακομίζει. Και μάλιστα σε νέο κανάλι και με νέο ρόλο. Πηγαίνει στο MEGA και όχι σαν ηθοποιός, αλλά ως παρουσιαστής ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην ταξιδιωτική εκπομπή Fishy. Μια πρωτότυπη εκπομπή και με νέο ρόλο. Μάλιστα θα […]

Γιάννης Τσιμιτσέλης – Από ηθοποιός στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Έλα στη θέση μου» που ολοκληρώθηκε την προηγούμενη Παρασκευή μετακομίζει. Και μάλιστα σε νέο κανάλι και με νέο ρόλο.

Πηγαίνει στο MEGA και όχι σαν ηθοποιός, αλλά ως παρουσιαστής ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην ταξιδιωτική εκπομπή Fishy. Μια πρωτότυπη εκπομπή και με νέο ρόλο.

Μάλιστα θα σαλπάρει στο Ιόνιο παρέα με ένα φίλο του για χάρη της νέα του εκπομπής. Πάνε για ψάρεμα και εκεί θα αρχίσουν όλα.

«Πάνε τώρα αρκετά χρόνια που ήμουνα στο MEGA !! Ώρα για επιστροφή !!!Το νέο πρόγραμμα του MEGA υπόσχεται MEGAλες αλλαγές !!! Με MEGAλο κέφι MEGAλο πρόγραμμα που θα μας κρατάει παρέα όλο το χρόνο !!!!Τα λέμε λοιπόν Σεπτέμβριο από το δροσερό Ιόνιο !!!! #Fishy #ToMegaToKalo #MegaNeoProgramma @megatvcom !!!!!! Σσσσσσς κάτι καλό ξεκινάει !!!!!!!!»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик