Ο Άγγελος Χαριστέας εκτός από επιτυχημένος ποδοσφαιριστής είναι και ένας ευτυχισμένος πατέρας και σύζυγος. Και πίσω από ένα τόσο πετυχημένο άντρα σίγουρα κρύβεται μία πετυχημένη οικογένεια. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες της συζύγου του Βαρβάρας αλλά και των δύο παιδιών του Καλλιόπης και Ελένης. Πρόσφατα προσέθεσε και φωτογραφίες από το πάρτι […]

Ο Άγγελος Χαριστέας εκτός από επιτυχημένος ποδοσφαιριστής είναι και ένας ευτυχισμένος πατέρας και σύζυγος.
Και πίσω από ένα τόσο πετυχημένο άντρα σίγουρα κρύβεται μία πετυχημένη οικογένεια.
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες της συζύγου του Βαρβάρας αλλά και των δύο παιδιών του Καλλιόπης και Ελένης.

HARISTEAS

Πρόσφατα προσέθεσε και φωτογραφίες από το πάρτι της μικρής του κόρης Ελένης η οποία έγινε 6 ετών.

Η οικογένεια γιόρτασε τα γενέθλια της μικρής Ελένης στο σπίτι τους μέσα σε μία πολύ παιδική και εντυπωσιακή διακόσμηση για το χατίρι της μικρής Ελένης.

Να τους ζήσει!

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ