Ο αρκετά αγαπητός λαϊκός τραγουδιστής αναμένεται να ταξιδέψει στο Ισραήλ, σηματοδοτώντας την έναρξη των εκδηλώσεων. Ο Νίκος Βέρτης αναμένεται να επισκεφθεί το Ισραήλ στις 13 Μαΐου. Ο λόγος θα είναι η προγραμματισμένη συναυλία στο διεθνές σόου στο Menora Mivtachim Arena. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο διακεκριμένος Έλληνας τραγουδιστής Νίκος Βέρτης θα επισκεφθεί το Ισραήλ στις […]

Ο αρκετά αγαπητός λαϊκός τραγουδιστής αναμένεται να ταξιδέψει στο Ισραήλ, σηματοδοτώντας την έναρξη των εκδηλώσεων.

Ο Νίκος Βέρτης αναμένεται να επισκεφθεί το Ισραήλ στις 13 Μαΐου. Ο λόγος θα είναι η προγραμματισμένη συναυλία στο διεθνές σόου στο Menora Mivtachim Arena.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο διακεκριμένος Έλληνας τραγουδιστής Νίκος Βέρτης θα επισκεφθεί το Ισραήλ στις 13 Μαΐου στο Menora Mivtachim Arena, όπου θα γίνει η πρώτη διεθνής συναυλία από τότε που ο κορονοϊός διέκοψε τις πολιτιστικές δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ομάδας του».

Ο Έλληνας καλλιτέχνης θα συνοδεύεται από τους Ισραηλινούς τραγουδιστές Sarit Hadad και Eyal Golan, ενώ στο παρελθόν είχε τραγουδήσει με τους Shlomi Shabbat, Idan Raichel και Itai Levy.

Φυσικά, ως γνωστόν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού έχει ήδη εμβολιαστεί, καθώς σιγά σιγά επανέρχονται στην κανονικότητα. Η εστίαση έχει ήδη ανοίξει. Ενώ πραγματοποιούνται και πολιτιστικά δρώμενα. Βέβαια, για να τα παρακολουθήσει κανείς αυτά, θα πρέπει να δείξει το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ