Ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει νέο φαντασμαγορικό σόου που θα προβληθεί από τον ALPHA.

O Νίκος Κοκλώνης επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας. Ο τηλεοπτικός παραγωγός και παρουσιαστής λίγο μετά το τέλος του Just the 2 of Us  «ξαναχτυπά».

Ο γνωστός παρουσιαστής μας έχει «κακομάθει» τα τελευταία χρόνια με τις εξαιρετικές παραγωγές και τα φαντασμαγορικά σόου.

Τελείωσε λοιπόν το σόου τραγουδιού, αλλά ο Νίκος Κοκλώνης που δε σταματά να δουλεύει, ετοιμάζεται να κάνει το «μπαμ» με μια απίστευτη παραγωγή. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που θα προβληθεί στην Ελλάδα..

Ο λόγος για τον μουσικό διαγωνισμό του BBC, με τίτλο «All together now». Πρόκειται για έναν μουσικό διαγωνισμό ο οποίος θα έχει όχι 3, ούτε 4 αλλά 100 κριτές! Ναι, 100! Καλά διαβάσατε.

Το νέο σόου θα προβληθεί από το κανάλι του Alpha. Είναι εξάλλου το κανάλι με το οποίο συνεργάζεται πλέον ο παρουσιαστής. Είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα στον Απρίλιο. Σε περίπτωση που δεν καταφέραν να το ετοιμάσουν μέχρι τότε υπάρχει εναλλακτική. Αυτή είναι να προβληθεί το «Rising star» που είχε προβληθεί το 2016 από τον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα ως παρουσιαστή.

Όπως σας είπαμε στο «All together now» συμμετέχουν 100 κριτές. Οι άνθρωποι του καναλιού της Κάντζας επειδή εκτιμούν ότι αυτός ο αριθμός είναι αρκετά μεγάλος, σκέφτονται να συμμετέχουν 50 κριτές.

Τραγουδιστές, συνθέτες, στιχουργοί και μουσικοί παραγωγοί αποτελούν το συγκεκριμένο σύνολο. Υπάρχει όμως και ένας από τους 100 στο ρόλο του «Captain», που τον κάνει ένας μεγάλος καλλιτέχνης. Για να δούμε αν θα τα καταφέρει ο Νίκος Κοκλώνης να έχει έτοιμο το φαντασμαγορικό σόου μέχρι τον Απρίλιο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ