Την έντονη αντίθεσή της εξέφρασε η Ναταλία Γερμανού μέσω του λογαριασμού της στο Twitter. Ενοχλήθηκε ιδιαίτερα για αυτά που ειπώθηκαν στην εκπομπή Καλοκαίρι #not. Σε ρεπορτάζ της εκπομπής μιλούσαν για τις αλλαγές προσώπων που θα υπάρξουν στην εκπομπή “Πάμε Δανάη“.  Ειδικότερα για την Δέσποινα Καμπούρη που ετοιμάζεται να μπει στην ομάδα. Το σχόλιο της εκπομπής […]

Την έντονη αντίθεσή της εξέφρασε η Ναταλία Γερμανού μέσω του λογαριασμού της στο Twitter. Ενοχλήθηκε ιδιαίτερα για αυτά που ειπώθηκαν στην εκπομπή Καλοκαίρι #not.

Σε ρεπορτάζ της εκπομπής μιλούσαν για τις αλλαγές προσώπων που θα υπάρξουν στην εκπομπή “Πάμε Δανάη“.  Ειδικότερα για την Δέσποινα Καμπούρη που ετοιμάζεται να μπει στην ομάδα. Το σχόλιο της εκπομπής ότι η Καμπούρη είναι ιδανική για θέματα μητρότητας αφού είναι η ίδια μητέρα έκαναν την Γερμανού να βγάλει την αντίθεση της.

Εσείς που είστε μητέρες και θέλετε καριέρα στην τηλεόραση, να το προσθέτετε στο βιογραφικό σας. Σύμφωνα με το #kalokairiNot «η τάδε είναι εξαιρετική για τη θέση στο πάνελ διότι είναι μανούλα» Δεν είναι λοιπόν το δώρο ζωής και η ιερή αφοσίωση που πίστευα εγώ. Είναι bio bonus.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα