Μια ευτυχισμένη μανούλα είναι η Νάντια Μπουλέ. Η ηθοποιός τέσσερις ημέρες πριν έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Ισαάκ. Μέχρι σήμερα η ίδια δεν είχε κάνει καμία δήλωση για το ευτυχές γεγονός. Ακόμα και η έξοδός της από το μαιευτήριο έγινε αθόρυβα και υπό άκρα μυστικότητα. Ωστόσο, δημοσίευσε […]

Μια ευτυχισμένη μανούλα είναι η Νάντια Μπουλέ. Η ηθοποιός τέσσερις ημέρες πριν έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Ισαάκ.

Μέχρι σήμερα η ίδια δεν είχε κάνει καμία δήλωση για το ευτυχές γεγονός. Ακόμα και η έξοδός της από το μαιευτήριο έγινε αθόρυβα και υπό άκρα μυστικότητα.

Ωστόσο, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με μερικά ροζ μπαλόνια που κοσμούν το σαλόνι της. Στη λεζάντα έγραψε τους στίχους από το τραγούδι «Αύριο» του Αλκίνοου Ιωαννίδη. Θέλοντας με τον τρόπο αυτό να καλωσορίσει στο σπίτι την μικρή πριγκίπισσα της.

«Περπατώ κι όπου με βγάλει θα σταθώ. Θα σταθώ σε μια πόλη πιο μεγάλη και στο πιο μικρό χωριό. Θα βαδίσω όλους τους δρόμους κι όταν λίγο κουραστώ θα πατήσω όλους τους νόμους την απάντηση να βρω. Κι αν την βρω θα την ρωτήσω τι είν’ αυτό, τι ειν’ αυτό που μπορώ να σου χαρίσω πώς μπορώ να χαριστώ. Κι αν μου πει πως δε σου φτάνω θα ντραπώ και θα πω ότι ξέρω πως δεν κάνω μα θα κάνω ό, τι μπορώ.
[τραγούδι: Αύριο/Αλκίνοος Ιωαννίδης]», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nadia Boule (@nadiaboule)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ