Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες. Τέζα όλοι, αλλά αναγκαίο […]

Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες.

Τέζα όλοι, αλλά αναγκαίο κακό

Μεγάλο σοκ περίμενε σήμερα όλους όσους είναι στο κοσμοπολίτικο νησί  μετά τα νέα αυστηρά μέτρα που πήρε η επιτροπή για την Μύκονο. Τραβάνε τα μαλλιά τους, αφού μιλάμε για μια έξαρση του τουρισμού, αλλά από την άλλη γίνεται και ο κακός χαμός με τα νέα κρούσματα, και η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Από σήμερα Σάββατο 17/7 έχουμε αυστηρά μέτρα λόγω της ανησυχητικής τοπικής έξαρσης της επιδημίας κατά τα τελευταία 24ωρα.  (Από το δημοσίευμα του NewsBomb) Πολλαπλές συρροές και clusters, η Κυβέρνηση προχωρά στην υιοθέτηση και εφαρμογή ειδικών μέτρων για το νησί της Μυκόνου.

Τα νέα μέτρα στην Μύκονο

1. Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01.00 το βράδυ έως 06.00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.

2. Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο, αρχής γενομένης από σήμερα ώρα 18:00.

Τα μέτρα ισχύουν μέχρι τη Δευτέρα 26/7 στις 06:00 το πρωί με ενδιάμεση επαναξιολόγηση της επιδημιολογικής κατάστασης.

Απαγορεύεται η διενέργεια οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεων που διενεργούνται έναντι οποιασδήποτε μορφής ανταλλάγματος.  Μιλάμε με φυσική παρουσία πλήθους άνω των είκοσι (20) ατόμων σε ιδιωτικό, μη επαγγελματικό χώρο. Το διοικητικό πρόστιμο σε περίπτωση παράβασης ανέρχεται από 50.000 έως 200.000 ευρώ για τον μισθωτή ή παραχωρησιούχο του χώρου.

Καλούμε τους κατοίκους, επισκέπτες και επαγγελματίες του όμορφου νησιού μας σε πιστή τήρηση των μέτρων.  Τις Αρχές του νησιού στην άμεση ενεργοποίηση των μηχανισμών ενημέρωσης και ελέγχου τήρησής τους.  Έτσι ώστε σύντομα να ελεγχθεί και να περιοριστεί η διασπορά του ιού και η Μύκονος να επιστρέψει στην κανονικότητα της.

Ποιες περιοχές ακολουθούν μετά την Μύκονο

Το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο, η Σαντορίνη, η Πάρος και η Ίος βρίσκονται στα «κόκκινα» και είναι οι 5 προορισμοί που έρχονται αντιμέτωποι με νέα μέτρα. Πάντως, η προσπάθεια που θα πρέπει να γίνει για να φρενάρει ο ιός στις «πορτοκαλί» περιοχές είναι μεγάλη. Αφού στη Μύκονο ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων τετραπλασιάστηκε μέσα σε μόλις μια εβδομάδα.  Από 77 στις 7 Ιουλίου έφτασε στα 318. Στο Ρέθυμνο έχει διπλασιαστεί και έφτασε τα 782 και στο Ηράκλειο έχει σχεδόν τριπλασιαστεί. Στην Ίο τα ενεργά κρούσματα υπερπενταπλασιάστηκαν και στην Σαντορίνη έφτασαν τα 56, ενώ επταπλασιάστηκαν στην Πάρο.

Υπενθυμίζεται ότι στους συγκεκριμένους προορισμούς, υπάρχουν από σήμερα νέοι περιορισμοί που αφορούν τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι