Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες. Έχουμε δει τους Χέιλι […]

Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες.

Έχουμε δει τους Χέιλι και Τζάστιν Μπίμπερ, Ντέμι Μουρ και Ράμερ Γουίλις, Κέιτ Χάντσον, Νικόλ Σέρζινγκερ, Τομ Χανκς, Τζεφ Μπέζος καλ. Τώρα έχουμε και τον μεγάλο Ποπ Σταρ.

Στην Μύκονο παίζουν την μπάλα ψηλά

Από όλα έχει ο μπαξές στον πλανήτη της Μυκόνου, αφού αν βολτάρεις στις παραλίες του νησιού δεν θα δεις μόνον εγχώριες και ξένες καλλονές. Αλλ και συζύγους ποδοσφαιριστών και wannabe μοντέλα, αλλά και ζευγάρια που για πολλούς πολλούς λόγους τραβάνε τα βλέμματα των περαστικών.

Ανάμεσα τους σε υπερπολυτελές σκάφος με την οικογένειά του ο μεγάλος ποπ σταρ Ρόμπι Γουίλιαμς στη Μύκονο και έχει ξεσηκώσει πολύ κόσμο.

H κυρία Ουίλιαμς έχει το δικό της παρεάκι για να περνάει ευχάριστα τον χρόνο της και να μην πλήττει. Έχει μαζί της στο γιοτ και τις φίλες της, και περνάει σούπερ.

Αλλά επίσης πολλά βλέμματα έχει τραβήξει ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, που διακοπάρει μαζί με την θεά σύζυγό του Cora Gauthier και τα παιδιά τους, την επτάχρονη Melia και τον τετράχρονο Ibrahim.

Κοσμοσυρροή από celebrities στη Μύκονο

Σκάνδαλο στη Μύκονο για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή. Τον χώρισε η κοπέλα του όταν είδε αυτά τα πλάνα. Καινούργιου, Κοκλώνης, Δεβετζή, Οικονομόπουλος στα Ματογιάννια

Την ίδια ώρα η Ντέμι Μουρ και η κόρη της Ράμερ Γουίλις συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Σαντορίνη. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν