Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες. Έχουμε δει τους Χέιλι […]

Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες.

Έχουμε δει τους Χέιλι και Τζάστιν Μπίμπερ, Ντέμι Μουρ και Ράμερ Γουίλις, Κέιτ Χάντσον, Νικόλ Σέρζινγκερ, Τομ Χανκς, Τζεφ Μπέζος καλ, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Eros Ramazzotti και αρκετοί ακόμα.

Ροζ σκάνδαλο με τον Γερμανό ποδοσφαιριστή!

Αλλά είχαμε και τα ροζ σκάνδαλα στο νησί, και μάλιστα είχαν αργήσει να σκάσουν. Μάλλον οι παπαράτσι δεν είναι σε φόρμα, ή έχουν βρει άλλα κόλπα προφύλαξης.

Το σίγουρο είναι ότι ο Κάριους για μια ακόμα φορά δέχτηκε αυτογκόλ. Ακόμα και στην Μύκονο.

Για να πάρουμε από την αρχή. Ο Λόρις ο Κάριους, ναι για τον πρώην τερματοφύλακα λέμε, που του έχει μείνει μόνο το όνομα, γιατί από χάρη, άστα να πάνε. Έκανε τις διακοπές του στην Μύκονο, χωρίς την “αγαπημένη” του Sophia Tomalla που είναι και μια κουκλάρα, και το γύρισε στην ντόλτσε βίτα.

mykonos sports365.gr (1)

Που πας ρε Λόρις Κάριους;

Σου λέει που να με πάρει χαμπάρι εδώ, ας κάνω και τα ωραία μου. Πήγε λοιπόν σε ένα πολυτελή σκάφος με μια καυτή ύπαρξη, αλλά έλα μου ντε, που η κυρία ήταν επώνυμη στους κύκλους της και ένας φωτογράφος έκανε την εγκληματική πράξη και τράβηξε σούπερ φωτογραφίες με το ζευγάρι σε καυτές πόζες.

Μια από τις φωτογραφίες κατέληξε στα χέρια της Σοφίας και έγινε το κακό.

Μόλις επέστρεψε στην Γερμανία για την καλοκαιρινή προετοιμασία με την Ουνιόν Βερολίνου του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι και μην την είδατε.

Ρε Λόρις και στον έρωτα αυτογκόλ. Ήμαρτον ρε παιδί μου.

Η πρώην του Λορίς πλέον ελεύθερη και ωραία. Για όποιον ενδιαφέρεται!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπέος: «Ο τελικός κυπέλλου πρέπει να είναι γιορτή»
Ποδόσφαιρο

Μπέος: «Ο τελικός κυπέλλου πρέπει να είναι γιορτή»

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν