Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες. Όλα τα ονόματα περνούν […]

Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες.

Όλα τα ονόματα περνούν τις τελευταίες ημέρες

Έχουμε δει τους Χέιλι και Τζάστιν Μπίμπερ, Ντέμι Μουρ και Ράμερ Γουίλις.  Κέιτ Χάντσον, Νικόλ Σέρζινγκερ, Τομ Χανκς, Τζεφ Μπέζος και, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Eros Ramazzotti και αρκετοί ακόμα.

Μεγάλο ντέρμπι στη Μύκονο για το Champions League της διασκέδασης ανάμεσα σε αστέρια της μπάλας και καλλονές της πασαρέλας και της μουσικής βιομηχανίας!

Οπως διαβάσαμε στην «Espresso», η άφιξη του πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ιταλίας Ζορζίνιο ήταν η νέα «μεταγραφή». Μιλάμε για την μικτή των αστεριών που… παίζουν μπάλα στις κοσμικές παραλίες και στα μπαρ του νησιού! Ο Ζορζίνιο, ο οποίος συνοδεύεται από τη σύντροφό του Κάθριν Χάρντινγκ, έμεινε ξετρελαμένος από το SantAna στην Παράγκα και δεν έλεγε να ξεκολλήσει από την παραλία!

Μύκονος on fire sports365.gr (5)

Ρομαντζάδα

Το πρόγραμμά του όμως, εκτός από βουτιές, είχε και πολύ… φαγητό, για τον σούπερ σταρ της μπάλας! Ο άσος της Σκουάντρα Ατζούρα και της Τσέλσι βρέθηκε στο μπαλκόνι του εστιατορίου Cantera στη Μικρή Βενετία για να απολαύσει τη θέα και το ηλιοβασίλεμα! Εκείνος πήρε ένα daiquiri χωρίς αλκοόλ και η σύντροφός του ένα Aperol Spritz, τα οποία συνόδευσαν με rice tacos και rolls magyo kataifi!

Ο Ζορζίνιο με τη σύντροφό του Κάθριν Χάρντινγκ στο εστιατόριο Cantera

Και, αφού άνοιξε η όρεξή τους με τα ορεκτικά, «χτύπησαν» δύο φιλέτα και μια μεξικάνικη σαλάτα. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, το ζευγάρι, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε, κρατούσε ο ένας το χέρι του άλλου! Να σημειώσουμε πως και η προσωπική ιστορία του Ζορζίνιο, εκτός από την ιστορία που γράφει στα γήπεδα, έχει ενδιαφέρον: Ηταν παντρεμένος από το 2017 ως το 2019 με τη Ναταλία Λετέρι, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Με την Κάθριν τα έφτιαξε μετά το διαζύγιό του! Το ωραίο είναι πως η τραγουδοποιός, που είχε πάρει μέρος και στο αγγλικό «The Voice», είναι πρώην σύντροφος του ηθοποιού Τζουντ Λο.  Έχουν μάλιστα και ένα παιδί! Πέρυσι, γέννησε και τον γιο του Ζορζίνιο, κάνοντάς τον πατέρα για τρίτη φορά.

Μύκονος on fire sports365.gr

Να και ο… Εμπαπέ

Στα… ποδοσφαιρικά επίσης της Μυκόνου, ο Γάλλος διεθνής επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν Κιλιάν Εμπαπέ.  Αλλα για να τα λέμε όλα, έκανε μια… τρύπα στο νερό στα γήπεδα του Euro.  Του προτείνουμε να βρεθεί με τον Ζορζίνο για να του… εξηγήσει πώς κάποιος γίνεται πρωταθλητής Ευρώπης. Ζει σε πιο έντονους ρυθμούς στο νησί των ανέμων!

Ο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής μαζί με τους φίλους του σεργιάνισε στη Χώρα, με τελικό προορισμό το επίσημο opening του εστιατορίου-μπαρ Lio.  . Μες στην τρελή χαρά ο Εμπαπέ διασκέδασε με την ψυχή του, χορεύοντας στους ρυθμούς του dj! Δεν είναι, όμως, μόνο οι ποδοσφαιριστές που διεκδικούν το «τρόπαιο» της διασκέδασης στον πλανήτη «Μύκονος»!

Μύκονος on fire sports365.gr

Tομ Eβανς και Nικόλ Σέρζινγκερ

Καλλονές του μόντελινγκ και της μουσικής βιομηχανίας έχουν βαλθεί να κλέψουν τη δόξα των αστεριών της μπάλας! Και μιλάμε για καλλονές οι οποίες έχουν αδυναμία στο νησί και δεν περνά από το μυαλό τους να μην έρθουν έστω για λίγο κάθε καλοκαίρι στο νησί των ανέμων! Μετά τη Nικόλ Σέρζινγκερ, που επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος» μαζί με τον αγαπημένο της Tομ Eβανς.  Η τραγουδίστρια των Pussycat Dolls δεν σταματά να απολαμβάνει με το μαγιό της το ηλιοβασίλεμα και να τροφοδοτεί το Instagram με πόζες-φωτιά. Αλλά και η Iζαμπέλ Γκουλάρντ προσγειώθηκε στη Μύκονο! Το διεθνούς φήμης μοντέλο, που τα τελευταία χρόνια έρχεται κάθε καλοκαίρι στη χώρα μας. Αφού μοίρασε… εγκεφαλικά στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ των Καννών, κατέφθασε με τον σύντροφό του Kέβιν Tραπ και άρχισε τις βόλτες του στα Ματογιάννια!

Μύκονος on fire sports365.gr

Η Βραζιλιάνα καλλονή με τον σύντροφό της

Η Βραζιλιάνα καλλονή έκανε και μια στάση στο μαγαζί στο οποίο εργάζεται η Παρασκευή Κερασιώτη του «GNTM».  Όλοι θυμόμαστε τι κακόβουλα σχόλια είχε δεχτεί η κοπέλα για την απόφασή της να εργαστεί σε κρεπερί του νησιού, λες και η δουλειά είναι ντροπή.  Το μοντέλο να έχει την ευκαιρία να συναντά από κοντά τη θεά της πασαρέλας και τις δυο τους να βγάζουν και αναμνηστική φωτογραφία!

Μυκονιάτισσα και η Ηλιάνα

Κι αν οι Βραζιλιάνοι καμαρώνουν για την Γκούλαρντ, έχουμε και εμείς τη δική μας άξια εκπρόσωπο στον χώρο της μόδας! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μετά το τέλος της εκπομπής της «Pop Up», ξεκίνησε διακοπές στο νησί.  Το μοντέλο και παρουσιάστρια επισκέφθηκε την αδερφή της και την ανιψιά της, που μένουν στη Μύκονο!

Μύκονος on fire sports365.gr (5)

Η Ηλιάνα, έχει τεράστια αδυναμία στην πιτσιρίκα, απόλαυσε το μπάνιο της στην πισίνα του οικήματος όπου διαμένει.  Έβγαλε μάλιστα και φωτογραφίες χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα