Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες. (Από το Πρώτο Θέμα) […]

Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες. (Από το Πρώτο Θέμα)

Στον πλανήτη Μύκονο είναι άλλος θεός!

Από όλα έχει ο μπαξές στον πλανήτη της Μυκόνου, αφού αν βολτάρεις στις παραλίες του νησιού δεν θα δεις μόνον εγχώριες και ξένες καλλονές. Αλλ και συζύγους ποδοσφαιριστών και wannabe μοντέλα, αλλά και ζευγάρια που για πολλούς πολλούς λόγους τραβάνε τα βλέμματα των περαστικών.

Ανάμεσα τους και αρκετοί διάσημοι σταρ της στρογγυλής θεάς του ποδοσφαίρου, με πρώτο και καλύτερο από την Δευτέρα το βράδυ τον πολύ Κιλιάν Μπαπέ.

Μύκονος on fire sports365 (2)

Κιλιάν Μπαπέ και τεκίλες

Ο νεαρός στράικερ της Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίστηκε μαζί με φίλους του στον Πάνορμο χθες το μεσημέρι.  Τους παραχωρήθηκε ένα από τα καλύτερα τραπέζια του Principote.

Εκτός από το φαγητό ο Κιλιάν εντρύφησε και στα σφηνάκια τεκίλας.  Ενώ φορούσε ένα λευκό καπέλο το οποίο έβγαλε κάποια στιγμή, όταν ένιωσε πιο χαλαρός στην πρώτη του δημόσια έξοδο στο νησί των ανέμων.

Η βίλα του Καρίμ

Αντίθετα ήδη συζητιέται η παραξενιά του Καρίμ Μπενζεμά.  Ο οποίος άλλη βίλα είχε κλείσει αρχικά και σε άλλη κατέληξε αφού του έδειξαν επτά σπίτια, ενώ χθες ακύρωσε το μπάνιο του στο Καλό Λιβάδι.

Εκεί όπου στο Solymar είχαμε άλλο ένα γεύμα εβδομήντα Ισραηλινών που είχαν κλείσει και τις ανάλογες ξαπλώστρες. Μάλιστα ήταν «Κοσέρ», δηλαδή ευλογημένο από τον Ραβίνο τους.

Μύκονος on fire sports365 (3)

Τα ευλογημένα φαγητά

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Ραβίνος πήρε τα μέτρα του και πήγε αρκετές ώρες πριν το γεύμα στην κουζίνα. Φυσικά για να ευλογήσει τα μαγειρικά σκεύη που θα ετοιμαζόταν το φαγητό αλλά και τα υλικά, όπως την φέτα για την σαλάτα και τις ντομάτες.

H μεγάλη παρέα των Ισραηλινών στο Soymar

Τα γεύματα Κοσέρ δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες στην Μύκονο, και κοστίζουν ακόμη και 1000 ευρώ για κάθε άτομο που συμμετέχει.  Αφού εκτός από τα φαγητά, τα κρασιά που καταναλώνονται είναι και αυτά Κοσέρ.  Δηλαδή οι αμπελώνες στους οποίους παράγονται έχουν δεχθεί τις ευλογίες από Ραβίνο.

Γι` αυτό είναι πολύ πιο ακριβά από τα άλλα, κάτι όμως που δεν απασχολεί τους Ισραηλινούς που τιμούν δεόντως την Μύκονο.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик