Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης που θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες. Στον πλανήτη Μύκονο […]

Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης που θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες.

Στον πλανήτη Μύκονο είναι άλλος θεός!

Κυριακή μεσημέρι στην Ψαρού, μια χαρούμενη παρέα έξι κοριτσιών κατεβαίνουν από ένα βαν, διασχίζουν το δρομάκι μπροστά από το Nammos Village και φτάνουν στο εστιατόριο που άλλαξε το στάτους του beach hospitality.(Δημοσίευμα από το Πρώτο Θέμα)

μυκονος sports365.gr

Ο μετρ τους οδηγεί σε ένα τραπέζι που βλέπει στην πιο απάνεμη παραλία του νησιού των ανέμων που ζει ένδοξες μέρες και νύχτες στις αρχές του φετινού Ιούλη.  Σε λίγο καταφτάνουν οι συνοδοί τους. Μαζί τους καταφτάνει η πρώτη ροζέ Moet που δεν θα φτάσει ούτε για δείγμα στην παρέα. Αμέσως σχεδόν παραγγέλνει μια τρίλιτρη φιάλη αξίας 3.000 ευρώ και μια τεκίλα Don Julio 1942 σε μπουκάλι του 1.75 λίτρων που τιμάται 2.840 ευρώ.

Όλοι οι λαοί της γης

Στο κατάμεστο Nammos τα χορευτικά σουξέ διαδέχονται το ένα το άλλο.  Άραβες, Αμερικανοί, και Ρώσοι με χρυσά Hublot και Pateκ Philip συνοδευόμενοι από εντυπωσιακές γυναίκες χορεύουν συνεχώς.

μυκονος sports365.gr

Η Μύκονος ξαναζεί μέρες του 2019 λένε πολλοί στις αρχές του Ιουλίου που η σεζόν δεν είναι στο peak της.  Ακόμη οι αφίξεις επωνύμων συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Εθνική Μυκόνου με αστέρες της μπάλας

Σήμερα αναμένεται ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Εθνικής Γαλλίας Κιλιάν Μπαπέ για διακοπές.  Στο Cavo Tagoo θα μπορούσε να στηθεί και ένα φιλικό με τόσους ποδοσφαιριστές που μένουν εκεί. Mάρκο Μποριέλο και Μίραλεμ Πιάνιτς μαζί με πολυπληθή παρέα γιόρτασαν τα γενέθλια ενός φίλου τους στο Sea Satin.  Χορεύοντας όρθιοι μετά το εορταστικό δείπνο, την ίδια στιγμή που στην Μύκονο μπορείς να δεις τα πάντα.

Μεταλλαγμένα Τζιπ και ελικόπτερα

Ακόμη και «μεταλλαγμένα» τζιπ Wrangler που υπέστησαν ειδικές μετατροπές στην Αμερική.  Από εταιρεία που ειδικεύεται σε αυτό τον τομέα, με κόστος 150.000 ευρώ, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανήκουν σε δυο Έλληνες επιχειρηματίες.

μυκονος sports365.gr

Τα ελικόπτερα πετάνε ξανά στα ελικοδρόμια του νησιού.  Για πελάτες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια που κλείνουν τραπέζια στα καλύτερα sea side restaurants.

Στα πάρτι του Alemagou και του Scorpios δεν πέφτει καρφίτσα και είναι αδύνατο να βρεις τραπέζι την ίδια μέρα.  Το διαπίστωσε απελπισμένος concierge που ήθελε να πάει πελάτες του, οι οποίοι ήθελαν να χρεώσουν σαν τρελοί τις πιστωτικές τους κάρτες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι