Η μονομαχία της παραλίας στα ελληνικά νησιά δεν γίνεται μόνο από τα μοντέλα της διεθνούς βιομηχανίας μόδας. Αλλά και τις συζύγους και συντρόφους αστεριών της μπάλας και τηλεπερσόνες από τo εξωτερικό. Ειδικά φέτος η χαρά των… λουομένων, αφού με τα μπικίνι τους προσφέρουν πλούσιο θέαμα! Και αυτό το καλοκαίρι τα κορίτσια των realities, δίνουν την […]

Η μονομαχία της παραλίας στα ελληνικά νησιά δεν γίνεται μόνο από τα μοντέλα της διεθνούς βιομηχανίας μόδας. Αλλά και τις συζύγους και συντρόφους αστεριών της μπάλας και τηλεπερσόνες από τo εξωτερικό. Ειδικά φέτος η χαρά των… λουομένων, αφού με τα μπικίνι τους προσφέρουν πλούσιο θέαμα!

Και αυτό το καλοκαίρι τα κορίτσια των realities, δίνουν την μάχη τους στην άμμο. Έγιναν γνωστά στο κοινό χάρη στα (τηλεοπτικά) σημεία των καιρών, έχουν άπλετο χρόνο για να ριλαξάρουν σε κοσμικές πλαζ! (Από το δημοσίευμα της Espresso)

Οι περισσότερες, δε, από αυτές, έτσι όπως το πάνε, θα παίρνουν και τον μισθό από τους… παπαράτσι.  Αφού με τα κινητά τους «αιχμαλωτίζουν» οι ίδιες τον εαυτό τους! Αφήστε, δε, που κάποιες έχουν και τους «βοηθούς» κατά τη διάρκεια των διακοπών τους για να τραβάνε τις απαραίτητες φωτογραφίες προς τέρψη και ενημέρωση των χιλιάδων ακολούθων!

μονομαχια sports365.gr (1)

Βρισηίδα Ανδριώτου

Η πρώην κολλητή της Ιωάννας Τούνη (τα δύο κορίτσια τα σπάσανε μετά όσα είπε η δεύτερη για το περιβόητο ροζ βίντεο).  Κάνει τις φετινές «My style rocks» διακοπές της σε μέρη ονειρικά! Αφού έκανε το τουρ της στη Μύκονο, έχοντας αλλάξει και τον αέρα της στις παραλίες της Χαλκιδικής.  Απολαμβάνει το καλοκαίρι και στην πανέμορφη Κρήτη.

Αλλοτε στο Κεδροδάσος, άλλοτε στον Μπάλο και άλλοτε στο Σειτάν λιμάνι, η Ανδριώτου.  Φορώντας τα μπικίνι της, κάνει άνω κάτω τα social media με τα αποθεωτικά σχόλια από τους άντρες ακολούθους να δίνουν και να παίρνουν!

μονομαχια sports365.gr (1)

Ελευθερία Ελευθερίου

Μέχρι να πετάξει για την Κύπρο, προκειμένου να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα, η τραγουδίστρια του «Survivor» έκανε την Κύθνο να αναστενάξει! Η γνωστή τραγουδίστρια που μας απασχόλησε όχι μόνο για όσα έζησε μπροστά στις κάμερες στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου.  Αλλά και για όσα είπε για εκείνη, τον Παππά και τις «ιδιαίτερες» στιγμές τους ο… Τριαντάφυλλος.  Απόλαυσε το κυκλαδίτικο νησί παρέα με φίλες της, με τις φωτογραφίες να δίνουν και να παίρνουν!

Φορώντας τα μικροσκοπικά μαγιό της η Ελευθερίου δεν ξαμολήθηκε μόνο στις παραλίες.  Αλλά πήρε κυριολεκτικά τους δρόμους για hot πόζες, ανεβάζοντας κι άλλο τη θερμοκρασία στο νησί!

μονομαχια sports365.gr (1)

Ραμόνα Μοροσάνου

Μπορεί το φετινό «Big Brother» να είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων (οι λόγοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι).  Όμως είχε και παρουσίες που δεν πέρασαν απαρατήρητες από το αντρικό τηλεοπτικό κοινό! Οπως αυτή της Ραμόνα Μοροσάνου, που είχε μαγνητίσει τα βλέμματα όλων στο σπίτι του «Μεγάλου Aδελφού»! Το μοντέλο από τη Ρουμανία που ζει στη χώρα μας, μαγεμένη και αυτή από το ελληνικό καλοκαίρι, δεν θα μπορούσε να μην απολαύσει τον ήλιο!

Και μπορεί να μην έδειξε αδυναμία στη Μύκονο, όπως κάνουν άλλα κορίτσια των realities, όμως ψήφισε δαγκωτό Χαλκιδική. Διαμένοντας σε πολυτελές resort. Οχι θα κάτσει να σκάσει…

μονομαχια sports365.gr (1)

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η πρώην σύζυγος του πλαστικού χειρουργού Αριστομένη Γιαννόπουλου, που μας πρωτοσυστήθηκε από το «My Style Rocks».  Ενώ δοκίμασε την τηλεοπτική της τύχη και στη «Φάρμα», αυτό το καλοκαίρι δεν έχει ησυχία! Πότε τη βρίσκεις σε ένα ελικόπτερο για μια απόδραση-αστραπή στο beach bar στην Τσουγκριά της Σκιάθου, πότε στη Μύκονο και πότε στην Κρήτη!

Το μοντέλο και influencer, μάλιστα, προ ολίγων ημερών βρέθηκε στην παραλία Σίμος στην Ελαφόνησο.  Άπλωσε το κορμί της στην αμμουδιά για να χαρίσει «στιγμιότυπα» βγαλμένα από καρτ ποστάλ!

μονομαχια sports365.gr (1)

Χριστίνα Κεφαλά

Αν και στο «Survivor» του Ιλιτζαλί μπορεί να μη… μακροημέρευσε, όμως μια χαρά «επιβιώνει» στον κόσμο του Instagram.  Φροντίζει με τις hot φωτογραφίες της να μην περνά απαρατήρητη! Η Χριστίνα Κεφαλά απολαμβάνει τις ημέρες δημοσιότητας που της χάρισε το reality του Σκάι,  Άλλοτε στη Μύκονο (ανέκαθεν το νησί ήταν η αδυναμία των κοριτσιών realities) και άλλοτε στις παραλίες της Αττικής.

Ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη του ανταγωνισμού με τις υπόλοιπες εκπροσώπους της «μόδας» που σαρώνουν την ελληνική τηλεόραση!

μονομαχια sports365.gr (1)

Ασημίνα Ιγγλέζου

Μπορεί αυτές τις ημέρες η Ιγγλέζου να έχει πάρει τα βουνά, μια και το έχει ρίξει στο τρέξιμο στον Ολυμπο.  Όμως το προηγούμενο διάστημα η πρώην παίκτρια του «Survivor» τού έδωσε και κατάλαβε! Μία στη Μύκονο, μία στην Κρήτη, μία σε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Πρέβεζα.  H σέξι αθλήτρια, που -όπως και να το κάνουμε- είναι από τις τοπ φαντασιώσεις του ανδρικού πληθυσμού.

Δεν ήθελε και πολύ για να φέρει τον καύσωνα με τις φωτογραφίες που έβγαζε κατά τη διάρκεια των διακοπών της! Η ίδια, πάντως, απέφευγε τις εξορμήσεις στις παραλίες και απολάμβανε τη «θαλπωρή» στις πισίνες των resorts όπου κατέλυε!

μονομαχια sports365.gr (1)

Μαρία Λέκα

Κάποιοι την έλεγαν η Μάρθα Βούρτση του «My style rocks», μια και το κλάμα κατά τη διάρκεια του reality μόδας πήγαινε σύννεφο.  Όμως η Λέκα φροντίζει να δίνει πόνο ακόμη και όταν ριλαξάρει στην πανέμορφη Κρήτη! Το μοντέλο, που όποτε κατηφορίζει στο Ντουμπάι σκορπά τον… πανικό, έβαλε το μπικίνι της και αφέθηκε στα χάδια του ήλιου στο νησί των γενναίων. Με την παραλία Βούλισμα να τη μαγεύει και να στήνεται στο λεπτό για φωτογραφίες.

Οι καλοκαιρινές της χαρές περιελάμβαναν και παιχνίδια με τον φακό στο περίφημο Φοινικόδασος. Με εξωτικό look, ενημέρωνε τους ακολούθους της για το πώς περνά στις διακοπές της!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα