Η γνωστή εταιρεία αποφάσισε να μηνύσει την καλλιτεχνική κολεκτίβα MSCHF που προχώρησε στο συγκεκριμένο μοντέλο παπουτσιών. Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί, καθώς τα αποκαλούμενα «παπούτσια του Σατανά» προκάλεσαν την αντίδραση της NIKE. Τα εν λόγω παπούτσια φέρονται να έχουν μια σταγόνα αληθινού αίματος στις σόλες τους. Όπως επίσης και σατανιστικά σύμβολα. Με τη γνωστή εταιρεία αθλητικών […]

Η γνωστή εταιρεία αποφάσισε να μηνύσει την καλλιτεχνική κολεκτίβα MSCHF που προχώρησε στο συγκεκριμένο μοντέλο παπουτσιών.

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί, καθώς τα αποκαλούμενα «παπούτσια του Σατανά» προκάλεσαν την αντίδραση της NIKE. Τα εν λόγω παπούτσια φέρονται να έχουν μια σταγόνα αληθινού αίματος στις σόλες τους. Όπως επίσης και σατανιστικά σύμβολα.

Με τη γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών να μηνύει την καλλιτεχνική κολεκτίβα MSCHF που κυκλοφόρησε αυτά τα παπούτσια. Ο λόγος διότι έχουν χρησιμοποιήσει ως πρότυπο, ένα ζευγάρι Nike Air Max 97s.

Όσο για τα «παπούτσια του Σατανά» έχουν κυκλοφορήσει, κοστίζουν 1.018 δολάρια και έχουν ήδη εξαντληθεί. Μάλιστα, κυκλοφόρησαν 666 ζευγάρια, ενώ διαφημίστηκαν αρκετά μέσω του ράπερ Lil Nas X.

Η NIKE απ’ την πλευρά της κάνει λόγο για παραβίαση εμπορικών σημάτων. Ενώ επίσης τονίζει πως, τα εν λόγω παπούτσια μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση, ή και λανθασμένη συσχέτιση μεταξύ των προϊόντων της MSCHF και της NIKE.

Τα υποδήματα κυκλοφόρησαν σε μαύρο και κόκκινο χρώμα, όπως επίσης βγήκαν στην κυκλοφορία ταυτόχρονα με το τραγούδι του Lil Nas X που έχει τίτλο «Montero».

Όσο για την εν λόγω εταιρεία, έχει δεχτεί ξανά μήνυση από την Nike, όταν είχε μετατρέψει ζευγάρια της Nike Max 97, σε «αθλητικά του Ιησού». Αυτά βέβαια είχαν αγιασμό και… σταυρούς στα κορδόνια!

Έχουν ιστορικό οι δύο εταιρείες…

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα