Μιχάλης Τσαϊρέλης: Το γαμήλιο δώρο από την κουνιάδα του, την τραγουδίστρια Λένια Ραζή, προς εκείνον είχε για «συνεργό» μέχρι και τη γυναίκα του. Η έκπληξη, όμως, ήταν μεγάλη, αφού δεν είχε ιδέα για το τραγούδι που είχε σκαρώσει η κουνιάδα με τη γυναίκα του, η οποία μάλιστα συμμετέχει και στο βιντεοκλίπ. Το βιντεοκλίπ έδειχνε έναν […]

Μιχάλης Τσαϊρέλης: Το γαμήλιο δώρο από την κουνιάδα του, την τραγουδίστρια Λένια Ραζή, προς εκείνον είχε για «συνεργό» μέχρι και τη γυναίκα του.

Η έκπληξη, όμως, ήταν μεγάλη, αφού δεν είχε ιδέα για το τραγούδι που είχε σκαρώσει η κουνιάδα με τη γυναίκα του, η οποία μάλιστα συμμετέχει και στο βιντεοκλίπ. Το βιντεοκλίπ έδειχνε έναν γαμπρό να πηγαίνει δεμένος στη εκκλησία από τις φίλες της νύφης.  Για να μην μπορεί να το… σκάσει. Βέβαια, στην περίπτωση του μπασκετμπολίστα δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Μιας και ο ίδιος όχι απλά είναι τρελά ερωτευμένος με τη Σιμόνα, αλλά ανυπομονούσε να την κάνει γυναίκα του.

Η αδελφή της νύφης κατάφερε στο τραπέζι να κάνει τον γαμπρό αρχικά να σαστίσει και να συγκινηθεί. Και φυσικά μετά να ξεσπάσει στα γέλια όταν σε video wall προβλήθηκε το βιντεοκλίπ. Το οποίο εμπνεύστηκε, έγραψε, συνέθεσε και σκηνοθέτησε η κουμπάρα τους με τίτλο «Παντρεύομαι».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ