Στην Αμερική είναι σχετικά συνηθισμένο φαινόμενο να έχουμε πρώην NBAers που το έχουν ρίξει στο εμπόριο κάνναβης, αλλά να που και στην Ευρώπη κάνουν τα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα δύο γνωστοί ποδοσφαιρικοί αστέρες. Μάλλον υπάρχει καλό κέρδος στην κάνναβη…. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild δύο Γερμανοί ποδοσφαιριστές έχουν κάνει ήδη επένδυση σε εταιρεία του Βερολίνου […]

Στην Αμερική είναι σχετικά συνηθισμένο φαινόμενο να έχουμε πρώην NBAers που το έχουν ρίξει στο εμπόριο κάνναβης, αλλά να που και στην Ευρώπη κάνουν τα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα δύο γνωστοί ποδοσφαιρικοί αστέρες. Μάλλον υπάρχει καλό κέρδος στην κάνναβη….

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild δύο Γερμανοί ποδοσφαιριστές έχουν κάνει ήδη επένδυση σε εταιρεία του Βερολίνου που το αντικείμενο τους είναι η καλλιέργεια ιατρικής κάνναβης. Πρόκειται για μια εταιρεία του Sanity Group και οι δυο ποδοσφαιριστές επενδυτές είναι οι Μάριο Γκέτσε που αγωνίζεται στην Αιντχόφεν και ο βετεράνος πλέον Αντρέ Σούρλε.

Mario Götze und André Schürrle - Geheimplan! - Leute - Bild.de

Έχουν κάνει μια αρχική επένδυση ύψους ύψους 20 εκ λιρών, από τις αρχές του 2020, και το επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν επενδλυση στην εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2018 και έχει έδρα το Βερολίνο. Το φυτό που παράγεται χρησιμοποιείται για να ανακουφίσει τον πόνο, να ανακουφίσει το άγχος και να βοηθήσει στην ανάρρωση.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ