Τι τρέχει με τον Στέφανο; Νέα αγκαλιά, σε μεγάλο σχήμα τραγουδάει, το πρώτο του δισκογραφικό single, και φυσικά το πρώτο μουσικό του βίντεο. Πολλά τα νέα για τον νικητή του House of Fame, Στέφανος Πιτσίνιαγκα. Ο μεγάλος νικητής κέρδισε συμβόλαιο για ένα χρόνο με την εταιρεία Panik Entertainment Group. Το συμβόλαιο προβλέπει την κυκλοφορία ενός album […]

Τι τρέχει με τον Στέφανο; Νέα αγκαλιά, σε μεγάλο σχήμα τραγουδάει, το πρώτο του δισκογραφικό single, και φυσικά το πρώτο μουσικό του βίντεο. Πολλά τα νέα για τον νικητή του House of Fame, Στέφανος Πιτσίνιαγκα.

Ο μεγάλος νικητής κέρδισε συμβόλαιο για ένα χρόνο με την εταιρεία Panik Entertainment Group. Το συμβόλαιο προβλέπει την κυκλοφορία ενός album με 12 τραγούδια. Αλλά και τρία με τέσσερα music videos, φωτογράφηση, αλλά και συμβουλευτικές υπηρεσίες και management.

O  Στέφανος Πιτσίνιαγκας μαζί με την  Μαριάννα Κάρα, έκαναν το πρώτο τους μεγάλο επαγγελματικό βήμα  μετά το House of fame.  Μπήκαν στο σχήμα του Π΄’ανου Κιάμου και τραγουδούν για την καλοκαιρινή περίοδο στο Posidonio.

Θα συνεργαστούν με τον Πάνο Κιάμο, στο «Posidonio»! Ένα μεγάλο σχήμα  δίπλα στον Πάνο Κιάμο ο πολυτάλαντος Αναστάσιος Ράμμος.  Με δεκάδες hits, τόσο σαν τραγουδιστής αλλά και ως δημιουργός, καθώς και η ανεβασμένη  Έλενα Τσαγκρινού.

Μάλιστα λίγο πριν την πρεμιέρα είχαμε τέλος στην σχέση του Στέφανου με την Μαριάννα.

Ποια είναι η καινούργια αγκαλιά για τον Στέφανο;

Όχι. Δεν είναι η νέα σχέση του Στέφανου, αλλά είναι ένα μοντέλο που θα παίζει μαζί του στο music video για το πρώτο του δισκογραφικό single, «Ηταν ένα καλοκαίρι»

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Μιχάλη Τσαουσόπουλο.

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ].  Για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για House of fame

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ