Το MEGA κάνει την ανατροπή και βγαίνει μπροστά στις πρεμιέρες των εκπομπών που θα παρακολουθήσουμε τη νέα σεζόν. Πότε κάνει πρεμιέρα το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο; Το LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο επιστρέφει, για τη νέα σεζόν, από τη Δευτέρα 23 Αυγούστου και κάθε μέρα στις 16:20 στο MEGA. Η ενημερωτική εκπομπή […]

Το MEGA κάνει την ανατροπή και βγαίνει μπροστά στις πρεμιέρες των εκπομπών που θα παρακολουθήσουμε τη νέα σεζόν.

Πότε κάνει πρεμιέρα το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο;

Το LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο επιστρέφει, για τη νέα σεζόν, από τη Δευτέρα 23 Αυγούστου και κάθε μέρα στις 16:20 στο MEGA.

Η ενημερωτική εκπομπή του MEGA που κατέκτησε την πρώτη θέση στις επιλογές των τηλεθεατών επανέρχεται δυναμικά για το καθημερινό απογευματινό ραντεβού. Όλα τα θέματα της επικαιρότητας, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων είναι εδώ στην πληρέστερη αποτύπωσή τους. Χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας για την αναλυτική, ζωντανή και άμεση παρουσίαση των μεγάλων θεμάτων το LIVE NEWS θα συνεχίσει να κάνει την διαφορά και να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Η ενημερωτική ατζέντα της ημέρας. Τα μεγάλα θέματα και οι πρωταγωνιστές της επικαιρότητας. Η ψύχραιμη ανάλυση. Το παρασκήνιο των γεγονότων. Ο Νίκος Ευαγγελάτος σε Live News ρυθμούς  Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:30, στο MEGA.

Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής καταγράφει τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας, φέρνει στο προσκήνιο ρεπορτάζ που θα συζητηθούν και δίνει κάθε χρήσιμη πληροφορία για όλες τις εξελίξεις των γεγονότων. Με πρωτοποριακό τρόπο και χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας η παρουσίαση των θεμάτων της επικαιρότητας γίνεται πιο ζωντανή και άμεση από ποτέ. Με ρυθμό, πολλές εναλλαγές, δυναμισμό και χιούμορ.

Στον σχολιασμό και την ανάλυση των πολιτικών θεμάτων της ημέρας ο Θανάσης Μαυρίδης.

Γιατί η είδηση έχει και την «αθέατη» πλευρά της, που πάντα θα φωτίζεται στο Live News.

Πότε ξεκινάνε οι εκπομπές στο MEGA;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα