Ο Βαγγέλης Περρής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο Βαγγέλης Περρής είναι γνωστό για τις ειλικρινείς απόψεις του και το γεγονός ότι τα λέει έξω από τα δόντια. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής παραχώρησε συνέντευξη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN με την Ελένη Τσολάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην γενική κατάσταση της τηλεόρασης, στην Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλά και την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Θα άλλαζα τις παλιές ιδέες στην τηλεόραση που είναι επανάληψη μιας συνταγής ανεπιτυχής. Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε εκπομπές σαν το Big Brother, έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε εκπομπές ψευτοερωτικές που τις βλέπεις για να διασκεδάσεις ενώ εκείνοι νομίζουν ότι τις βλέπεις γιατί πραγματικά ενδιαφέρεσαι για την πορεία των ερώτων. Θεωρούν ότι ο τηλεθεατής είναι ένα πρόβατο που ότι κι αν του δώσεις θα τρέξει πίσω από αυτόν που το δίνει. Δεν ισχύει και καλό θα ήταν να το πάρουν χαμπάρι άπαντες».

«Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι πλέον παραδοσιακή παρουσιάστρια. Δηλαδή ξέρει τα κόλπα, ξέρει που θα μιλήσει και ξέρει τις ισορροπίες. Μπορεί να βάλει σε τάξη δύο αγρίμια που έχει στο πάνελ της. Είναι δύναμη η Σταματίνα και όποιος δεν το εκτιμά, εκείνος θα χάσει».

«Καλή επιτυχία στην Ιωάννα Μαλέσκου σε ότι κι αν κάνει. Αυτά που προέκυψαν δεν τα έκανε με τον καλύτερο τρόπο ούτε ήταν και τα καλύτερα. Κατά βάθος… δεν την θαυμάζω, να είμαστε ειλικρινείς. Όχι, δεν την θαυμάζω! Απλώς εντυπωσιάζομαι γιατί είχε μια τεράστια ευκαιρία, που για να την εκμεταλλευτείς πρέπει να ιδρώσεις ουσιαστικά και όχι να βαφτείς για να μη φαίνεται το ίδρωμα. Θα πρέπει να ιδρώσεις. Νομίζω ότι την αντιμετώπισε με μια ευκολία. Όταν έχεις το Survivor, το οποίο κάνει 25% και έχεις αποκλειστικό υλικό, έχεις ένα όπλο στα χέρια σου. Για να το εξαφανίσεις αυτό το όπλο θέλει ικανότητα», είπε ο Βαγγέλης Περρής.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ