Και είμαστε ακόμα στην αρχή...

Οι καθημερινές πρωινές εκπομπές μπήκαν ξανά στη ζωή μας. Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας χώρισαν και τηλεοπτικά ξανά και λένε «καλημέρα» στους τηλεθεατές από διαφορετικά κανάλια.

Η ξανθιά παρουσιάστρια μετά από πολλά χρόνια στον ΑΝΤ1, πλέον ανέλαβε το «Πρωϊνό μας» του ΣΚΑΙ. Ο Γιώργος Λιάγκας με την Δούκισσα Νομικού πλέον στο πλευρό του συνεχίζει και την νέα σεζόν στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Το κλίμα που επικρατεί στα Μελίσσια είναι αρκετά καλό. Η Φαίη έκανε και το γνωστό λιβάνισμα ενώ προγραμματίζει και ευχέλαιο για να φύγει η κακή ενέργεια από το κτίριο. Από την άλλη στα Σπάτα είναι λίγο ζόρικα τα πράγματα. Δούκισσα και Λιάγκας μιλάνε μόνο για την εκπομπή και ως εκεί. Μάλιστα ο γνωστός παρουσιαστής μετά το 7% της Παρασκευής πήγε το πρωί της Δευτέρας στο πλατό έξαλλος. Μάλιστα, έδωσε και εντολή να του μεταφέρουν ανά πάσα στιγμή τι γίνεται στην εκπομπή της Σκορδά. Τεντωμένα τα νεύρα στα Σπάτα που επίσης τους ζήτησαν περισσότερα ρεπορτάζ και αποκλειστικά. Αρχή είναι βέβαι ακόμα… Για να δούμε πως θα κυλήσει…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ