Το μέλλον των «καυτών» ονομάτων της τηλεόρασης.

Με το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν να πλησιάζουν γίνονται πολλές συζητήσεις για το που θα δούμε τα αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα την νέα σεζόν. Κάποιοι έχουν σίγουρα κλείσει θέση στις οθόνες μας και την νέα χρονιά και κάποιοι είναι ακόμα σε συζητήσεις.

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας

Το δίδυμο της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωϊνό» έχει εκφράσει την επιθυμία του στο κανάλι ότι θέλει να τραβήξει χωριστούς δρόμους την νέα σεζόν. Ωστόσο, το κανάλι του Αμαρουσίου που βλέπει τα νούμερα και είναι παρά πολύ καλά δεν θέλει να τους χωρίσει. Η Φαίη Σκορδά με τα τόσα χρόνια εμπειρίας στο χώρο της τηλεόρασης θεωρεί ότι μπορεί να σταθεί επάξια σε μια ψυχαγωγική εκπομπή που αφορά τις γυναίκες. Από την άλλη ο Γιώργος Λιάγκας θέλει να κάνει το άλμα στην καριέρα του να να ασχοληθεί με την ενημέρωση. Για να δούμε…

Νίκος Μουτσινάς

Αναμφίβολα το «Καλό Μεσημεράκι» και ο Νίκος Μουτσινάς έχουν καταφέρει να κερδίσουν την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού. Ωστόσο, ο γνωστός παρουσιαστής σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές την νέα σεζόν. Επίσης, πολύ πιθανό είναι να υπάρξουν και αποχωρήσεις στενών συνεργατών του.

Open

Στο «ανοιχτό κανάλι» προσανατολίζονται στο να δημιουργήσουν και μια ακόμα εκπομπή πέρα της Μάριον Μιχελιδάκη με ακόμα πιο ενημερωτικό χαρακτήρα. Πέρα τούτου τα υπόλοιπα είναι λίγο μετέωρα, δεδομένου ότι στην πρωινή ζώνη τόσο στην καθημερινή όσο και στο Σαββατοκύριακο δεν έχουν καταλήξει κάπου ακόμη μιας και οι παρουσιαστές που έχουν περάσει από καστ δεν έχουν πείσει τους ανθρώπους του καναλιού.

Ιωάννα Μαλέσκου

Το «Love It» δεν κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού και έτσι δεν θα συνεχιστεί και την νέα τηλεοπτική σεζόν. Φήμες λένε πως και η ξανθιά παρουσιάστρια θα αποχωρήσει από το κανάλι του ΣΚΑΙ και το μέλλον της στην τηλεόραση παραμένει ακόμα αβέβαιο.

Breakfast @ Star

Οι άνθρωποι του καναλιού έχουν μείνει αρκετά ευχαριστημένοι από την εκπομπή. Ωστόσο επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο σκέφτονται να ενισχύσουν την παρέα με κάποια νέα πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά που έχουν προταθεί είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος (έχει αρνηθεί), ο Παναγιώτης Χατζηδάκης αλλά και ένας δημοσιογράφος που έχει εκπομπή το Σαββατοκύριακο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик