Ωστόσο, όπως φαίνεται θα υπάρξει αντίστοιχη μουσική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση.

Στην τελική ευθεία τα κανάλια με το νέο τους πρόγραμμα. Το «Στη υγειά μας ρε παιδιά» Μας τελείωσε, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι για την πολύ επιτυχημένη εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Το νέο μουσικό πρόγραμμα που έρχεται για να καλύψει το κενό που άφησε η αγαπημένη εκπομπή του ΣΚΑΪ και ο παρουσιαστής από τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης! Πασίγνωστος ηθοποιός και φίλος του Σπύρου…

Ήταν η εκπομπή που έγραψε τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Το «Στη υγειά μας ρε παιδιά» ξεκίνησε την τηλεοπτική του το 2004 από την τηλεόραση της ΕΡΤ και κατάφερε να κερδίσει σημαντικό κομμάτι του κοινού.

Η εκπομπή ολοκλήρωσε την παρουσία της μετά από 17 χρόνια. Όπως γνωστοποίησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, αιτία για τη διακοπή της ήταν η διαφωνία του όταν του προτάθηκε να αλλάξει ύφος.

Ωστόσο, όπως φαίνεται θα υπάρξει αντίστοιχη μουσική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Realife» το Open σκοπεύει να βγάλει στον αέρα μουσική εκπομπή. Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι το κανάλι με έδρα το Κορωπί έχει δώσει τα χέρια με τον Γιάννη Μπέζο.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν σε διαπραγματεύσεις με την εταιρεία παραγωγής για δύο μήνες. Ο Γιάννης Μπέζος θα είναι στο τιμόνι της εκπομπής «Ό,τι αγαπώ» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Πηγή: dailymedia.com.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν