Δεν πήγε και πολύ καλά αυτό.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ακούμε άσχημα λόγια και κακές φήμες για διάσημα πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με μια παρουσιάστρια η οποία λόγω του χωρισμού της ήταν μες στα νεύρα και ποιοι την πλήρωναν την νύφη; Οι συνεργάτες της..

Η παρουσιάστρια αυτή λοιπόν δεν είχε δώσει τέτοια δείγματα στο παρελθόν διότι ήταν καλά στην προσωπική της ζωή. Το τελευταίο διάστημα όλα της έφταιγαν όμως.

Πολλές φορές η γνωστή αυτή κυρία έχει αναφερθεί σε μια άλλη κυρία η οποία της έκανε τη ζωή δύσκολη στα πρώτα της βήματα. Εκείνη, που πια δεν βρίσκεται στο χώρο εργασίας γιατί ό, τι έκανε τον τελευταίο καιρό δεν αγαπήθηκε από το κοινό, ανταπάντησε στην γλυκιά κοπέλα για την οποία συνεχίζει να έχει αρνητική άποψη.

Είναι επίσης γνωστές οι κόντρες της παρουσιάστριας με άλλους συναδέλφους τους του ίδιου σταθμού για τη θεματολογία των εκπομπών. Βέβαια αυτό δεν το αφήνουν να βγει προς τα έξω ούτε προς τη διοίκηση παριστάνοντας πως όλα είναι καλά.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πια χαρούμενη καθώς ο έρωτας ήρθε ξανά στη ζωή της. Με τόση ευτυχία που νιώθει έχει αφήσει στο παρελθόν τους κακούς τρόπους και έχει επιστρέψει η ευγένεια και μόνο τα γλυκά λόγια. Οι συνεργάτες της εύχονται βέβαια να μην ξαναχωρίσει ποτέ από το σύντροφό της…Δεν αναφερόμαστε πάντως στο δυναμικό του ΣΚΑΪ..Άλλη φορά με το κανάλι του Φαλήρου..Είπαμε να ξεκινήσουμε αλφαβητικά…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик