Η παρουσιάστρια είναι ένα από τα πιο λαμπερά και ακριβοθώρητα τηλεοπτικά πρόσωπα και η ίδια δουλεύει σκληρά για αυτό.

Η Δούκισσα Νομικού ξεκίνησε στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη,  μαζί με το Γιώργο Λιάγκα στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1, αντικαθιστώντας τη Φαίη Σκορδά.

Γνωστό ότι ο Λιάγκας άλλη θα ήθελε να έχει στο πλευρό του, αλλά ο ΑΝΤ1 δεν του έκανε το χατίρι. Αλλά φαίνεται ο Γιώργος Λιάγκας έχει άλλη άποψη και φροντίζει να της το δείχνει με κάθε τρόπο, αλλά βρήκε λάθος άνθρωπο αυτή την φορά.

Η παρουσιάστρια είναι ένα από τα πιο λαμπερά και ακριβοθώρητα τηλεοπτικά πρόσωπα και η ίδια δουλεύει σκληρά για αυτό.

Το πρωί της Παρασκευής 23/9, η Δούκισσα Νομικού απουσίαζε από την θέση της, με τον Γιώργο Λιάγκα να ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι είχε μία άλλη επαγγελματική υποχρέωση. Δήλωσε παραίτησή μετά από μεγάλη σύγκρουση που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα μετά την εκπομπή της Πέμπτης.

Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 μπροστά στην καταστροφή που ερχόταν συζήτησαν ανοιχτά μαζί της. Οι πληροφορίες λένε πως κατάφεραν να τη μεταπείσουν και έτσι θα συνεχίσει κανονικά στην πρωινή εκπομπή. Αλλά δεν την τούμπαραν και τόσο έυκολα…

Η παρουσιάστρια κατάφερε να εξασφαλίσει ανταλλάγματα και μάλιστα θα δούμε μεγάλες αλλαγές από τη Δευτέρα στο «Πρωινό».

Το Σαββατοκύριακο, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 θα κάνουν ό,τι μπορούν για να διασφαλίσουν πως δεν θα φύγει αφού είναι από τα καλά χαρτιά του καναλιού, και θα δώσουν τέλος στην πολεμική που υπάρχει με τον Λιάγκα.

Στο τέλος βλέπουμε να χωρίζουν εντελώς τα τσανάκια τους. Ποιος θα μείνει τελικά;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ