Καλλονή παρουσιάστρια στο τιμόνι του «Love Island».

Το νέο ανατρεπτικό παιχνίδι του ΣΚΑΪ, που έρχεται να αλλάξει τα τηλεοπτικά δεδομένα έχει τίτλο «Love Island». Αλλά παιχνίδι χωρίς παρουσιαστή γίνεται; Δεν γίνεται!

Ποια αναλαμβάνει την παρουσίαση του ριάλιτι σχέσεων; Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η απάντηση! Η διοίκηση του καναλιού του Φαλήρου έχει έρθει σε συμφωνία με την γνωστή παρουσιάστρια, η οποία αφού ολοκληρώνει την συνεργασία της με τον ALPHA αναλαμβάνει νέο project στο κανάλι του ΣΚΑΪ.

Το «Love Island» έχει προβληθεί σε πολλές χώρες με πολύ μεγάλη επιτυχία και στην αρχή της επόμενης σεζόν θα προβάλλεται και από το κανάλι του Φαλήρου. Διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι θα είναι άνδρες και γυναίκες που αναζητούν τον έρωτα, ενώ παράλληλα θα μπορούν να διεκδικήσουν και το αξιοθαύμαστο ποσό των 50.000 ευρώ!

Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Τενερίφη των Κανάριων Νήσων και θα προβάλλεται από το κανάλι του Φαλήρου πέντε φορές την εβδομάδα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα είναι η παρουσιάστρια του «Love Island» στο οποίο ήδη οι δηλώσεις συμμετοχών είναι πάρα πολλές…

Δείτε το τρέιλερ του Love Island:

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα