Οι εξελίξεις τρέχουν στο σχεδιασμό της επόμενης σεζόν του OPEN.

Το πρόγραμμα του Open από την νέα σεζόν φαίνεται πως θα έχει και πολλούς ήδη γνώριμους αλλά και νέα πρόσωπα! Οι περισσότεροι παρουσιαστές ήδη να έχουν προγραμματίσει τα πρώτα ραντεβού με τους ιθύνοντες του καναλιού για να δουν τι μέλλει γενέσθαι με το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Σε νέα αρχή έχει μπει αδιαμφησβήτα με τον ερχομό του Γιάννη Λάτσιου και της Χρύσας Μασούρου το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Όπως και σε κάθε κανάλι, έτσι και στο OPEN o στόχος των ανθρώπων του καναλιού είναι οι εκπομπές που θα βγουν στον “αέρα” τη νέα χρονιά να μπορέσουν να φέρουν έσοδα στον σταθμό.

Ο Γιάννης Λάτσιος και οι συνεργάτες του, τους επόμενους μήνες πρέπει να σχεδιάσουν το πρόγραμμα του σταθμού της επόμενης σεζόν. Ό,τι σχεδιάσουν τώρα, με βάσει αυτό το αξιολογηθούν το πρώτο τρίμηνο της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Η Πρωτοχρονιά του 2023 είναι ημερομηνία-ορόσημο. Τότε είναι που θα τα βάλουν κάτω και θα δουν τον μέχρι τότε απολογισμό τους.

Το τελευταίες βδομάδες εκτός των άλλος έχει πέσει αρκετό βάρος στην νέα εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη. Αυτή θα ξεκινήσει στις 14 Μαρτίου εκτός απροόπτου.

Πάμε να δούμε τώρα ποιοι έχουν ήδη πάρει το “οκ” από τους ιθύνοντες να συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά! Γιώργος Θεοφάνους και Θέμης Γεωργαντάς θα τους παρακολουθούμε και τη νέα σεζόν να παρουσιάζουν το ” Ένα τραγούδι ακόμα” και το “After Dark”, αντίστοιχα.

Το “πράσινο φως” έχει φυσικά και η Αννίβα Πανιά. Η ξανθιά παρουσιάστρια πέρα από το “Ανοικτά” που θα έχει πάνω της, οι άνθρωποι του OPEN θέλουν να της δώσουν και άλλο χώρο και ήδη ψάχνουν κι άλλο concept  για να παρουσιάσει.

Μετά το Πάσχα θα μιλήσει η Νικολέτα Ράλλη για να δει αν θα συνεχίζει να κρατά συντροφιά στο κοινό από τη μεσημεριανή ζώνη.

Τώρα όσον αφορά την Ελένη Τσοπάνη, όλα δείχνουν ότι κι εκείνη θα την απολαμβάνουμε από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Το μόνο που ίσως να αλλάξει είναι το περιεχόμενο της εκπομπής της το Σαββατοκύριακο.

Τέλος, και η Μπέτυ Μαγγίρα μετά το Πάσχα αναμένεται να κάνει ραντεβού για το τηλεοπτικό της μέλλον με τους ιθύνοντες του προγράμματος. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να συνεχίσει στο OPEN, αλλά όχι στο πρωινό πρόγραμμα του καναλιού. Εκεί θέλουν κάτι άλλο, ένα άλλο πρόσωπο. Μένει να δούμε αν θα βρουν ένα concept , που να ταιριάζει στην όμορφη παρουσιάστρια και να συνεχίσει να ανήκει στο δυναμικό του σταθμού. Αυτά μέχρι στιγμής. Περιμένουμε τις εξελίξεις…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ