Σάλο μεγάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, και τα απόνερα είναι πραγματικό τσουνάμι για τον τραγουδιστή - παρουσιαστή.

Σάλο μεγάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, και τα απόνερα είναι πραγματικό τσουνάμι για τον τραγουδιστή – παρουσιαστή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του NassosBlog, φουντώνει η οργή για τον Σάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με γνωστούς καλλιτέχνες αλλά και παρουσιαστές να καταφέρονται ξεκάθαρα εναντίον του.

Απ’ ότι μαθαίνω το κλίμα για τον τραγουδιστή είναι πλέον πολύ βαρύ και εντός του καναλιού του Φαλήρου.

Χθες είχε ξεκινήσει ένα θρίλερ με το εάν τελικά ο Σάκης Ρουβάς θα παρουσιάσει το «Masked Singer», το σόου μεταμφιέσεων που ξεκινά την Άνοιξη στον ΣΚΑΪ. Όλα δείχνουν πως το θρίλερ αυτό τελειώνει και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνει εκτός παρουσίασης.

Τώρα τίθεται και ζήτημα για την παραμονή του συνολικά στον ΣΚΑΪ και αν θα είναι στο «The Voice» την επόμενη σεζόν. Πολύ υψηλά πρόσωπα από τον σταθμό εισηγούνται την οριστική ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον καλλιτέχνη καθώς το κύμα οργής εναντίον του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δύσκολα θα κοπάσει με αποτέλεσμα αυτό να αποτελέσει «πληγή» για πρότζεκτς στα οποία είχε συμφωνήσει να συμμετάσχει.

Η κατασταση είναι οριακή, ο Σάκης το γνωρίζει και η ψυχολογική του κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή. Ήδη την ίδια ώρα στον ΣΚΑΪ εξετάζονται εναλλακτικές λύσεις τόσο για το «Masked Singer» όσο και για το «The Voice».

Τι είχε πει και ξεσήκωσε τα σόσιαλ;

Ολόκληρη η τοποθέτηση του Σάκη Ρουβά:

«Όταν έσκασε η βόμβα αυτή που έσκασε, έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα. Ό,τι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού και αγάπης. Έτσι έζησα τον Δημήτρη. Αυτό είναι το βίωμά μου από τον Δημήτρη. Με βοήθησε πάρα πολύ. Με προχώρησε. Με βοήθησε να ανακαλύψω καλλιτεχνικά αυτό που λεγόταν Διόνυσος μέσα στις Βάκχες. Όλη αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν συγκλονιστική.

Όταν έσκασε η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα. Τρόμαξα, φοβήθηκα. Ένιωσα πολύ στεναχώρια για τον άνθρωπο που εκείνη τη στιγμή καταλάβαινα ότι βρίσκεται σε μία «κόλαση». Πραγματικά λυπήθηκα. Είναι σαν το πιο αγαπημένο σου πρόσωπο ξαφνικά να μάθεις ότι έχει…

Θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος και με την αλήθεια την δική μου να σταθώ σε αυτό το πράγμα. Εγώ το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω. Ότι άλλο συμβαίνει ή έχει συμβεί δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχθεί αν αυτό έχει συμβεί έτσι όπως το περιγράφει η μία πλευρά ή η άλλη. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή. Μέσα μου κρατάω αυτό που έζησα με τον Δημήτρη.

Ακόμα και αν έχει συμβεί αυτό που λέτε εσείς, αυτό που λένε τα θύματα, βεβαίως υπάρχει στεναχώρια και λύπη, είναι μία τραγωδία για τα θύματα. Είναι μία τραγωδία και για τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι. Όπως τους ναρκομανείς κάνουν χρήση ουσιών τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε με κάποιο τρόπο. Είναι μία παθολογία που χρειάζεται θεραπεία, βοήθεια. Να προστατεύουμε ανθρώπους που μπορεί να πέσουν θύματα. Πρέπει να αγαπήσουμε όλους τους ανθρώπους που μπορεί να εκτεθούν σε αυτές τις συμπεριφορές και αυτούς που πάσχουν. Πρέπει να αγαπήσουμε όλους τους ανθρώπους. Τα αίτια αυτής της παθολογίας πρέπει να τις διερευνήσουμε στην κοινωνία μας. Να δούμε από που ξεκινάει; Από ποια παιδικά χρόνια; Πως φτάνει ένας άνθρωπος να κάνει ένα έγκλημα.

Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Ο Δημήτρης Λιγνάδης που εγώ γνωρίζω είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ, αγάπησα και πέρασα καταπληκτικά μαζί του. Αυτό που συμβαίνει σε αυτό τον άνθρωπο, συμπάσχω και λυπάμαι για αυτό που του συμβαίνει. Φαντάζομαι ότι όλοι μας βάζουμε το χεράκι μας για ότι συμβαίνει στην ζωή μας, αλλά δεν μπορώ να τον κρίνω, να πω «α τον βιαστή, τον έτσι», δεν μπορώ να το πω αυτό.

Πρέπει εμείς να σεβόμαστε τις αποφάσεις τις δικές μας. Ότι ζούμε σε μία δημοκρατία, με κάποιους θεσμούς και έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτούς.»

Στη συνέχεια μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram προσπάθησε να εξηγήσει την τοποθέτησή του.

«Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μια συγκεκριμένη καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία και για εμένα ήταν ένα σοκ.

Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση.

Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων, στα οποία και στέκομαι δίπλα.

Τέλος, όποιος διαπράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από την Δικαιοσύνη.»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν