Τι σημασία έχει πόσο μακριά είσαι; Το θέμα είναι πόσο κοντά νιώθεις

Ο Νίκος Κοκλώνης αγαπημένος παρουσιαστής και παραγωγός έχει μπροστά ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα μιας και η νέα σεζόν θα τον βρει με δύο δυνατές καταστάσεις. Μιλάμε για το αγαπημένο του σόου J2US, και τον νέο μουσικό διαγωνισμό, All Together Now.

Λίγες διακοπές είναι απαραίτητες, και ο παρουσιαστής που του αρέσει να ενημερώνει τους φίλους του, και μοιράζεται μαζί τους διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πόσταρε μια φωτογραφία με άρωμα διακοπών και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του:

«Τι σημασία έχει πόσο μακριά είσαι; Το θέμα είναι πόσο κοντά νιώθεις».
Να θυμίσουμε πως πρόσφατα ο Νίκος Κοκλώνης δήλωσε:
«Βρέθηκε το τέταρτο άτομο στην κριτική επιτροπή του J2US. Βγαίνουμε στον αέρα. Δεν ξέρω αν βγαίνουμε με το J2US ή με ένα άλλο φανταστικό σόου που έρχεται στον Alpha με 100 κριτές. Δεν έχει ξαναγίνει!» είπε αρχικά για το πρόσωπο που θα καλύψει τη θέση της Μαρίας Μπακοδήμου στο σόου μετά την αποχώρησή της.»!

Δείτε την ανάρτησή του εδώ:

All Star J2us

O Νίκος Κοκλώνης επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας. Ο τηλεοπτικός παραγωγός και παρουσιαστής  «ξαναχτυπά». Ο γνωστός παρουσιαστής μας έχει «κακομάθει» τα τελευταία χρόνια με τις εξαιρετικές παραγωγές και τα φαντασμαγορικά σόου.

O Νίκος Κοκλώνης που δε σταματά να δουλεύει, ετοιμάζεται να κάνει το «μπαμ» αρχικά με μια απίστευτη παραγωγή.

Αλλά δεν θα μπορούσε να ξεχάσει το αγαπημένο του σόου J2US.

O Νίκος Κοκλώνης εισέβαλε στο πλατό του «Χαμογέλα και πάλι», και φυσικά η Σίσσυ Χρηστίδου φρόντισε να του κάνει όλες πονηρές ερωτήσεις και επεμενε για το All Star J2us.

Η απάντηση του παραγωγού – παρουσιαστή ήταν θετική για Σεπτέμβριο ή Μάρτιο όπως απάντησε.

Έδωσε και spoil ότι θα είναι ο Τρύφωνας και η Κατερίνα Ζαρίφη στους συμμετέχοντες.

Ο μουσικός διαγωνισμός με τον Νίκο Κοκλώνη, «All Together Now», έρχεται στον Alpha

Ο μουσικός διαγωνισμός, «All Together Now», έρχεται στον Alpha και αλλάζει τα δεδομένα που γνωρίζαμε! Παρουσιαστής θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης.

Ήδη κυκλοφορεί στον αέρα το casting call βίντεο για το νέο σόου που έρχεται και θα προβληθεί το φθινόπωρο από τον Alpha, για όσους ενδιαφέρονται και θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή και να ξεχωρίσουν με τις ερμηνείες τους.

Η εκπομπή Super Katerina έκανε ένα ξεχωριστό «αφιέρωμα» στο νέο show, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να εξηγεί τι ακριβώς θα παρακολουθήσουμε περίπου σε αυτό το νέο σόου.

«Εγώ δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να το φέρει στην Ελλάδα», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Η διαφορά σε αυτό το μουσικό reality όπως εξήγησε ο Γιάννης Πουλόπουλος, είναι πως δεν θα έχει μια de facto κριτική επιτροπή, αλλά κάθε εβδομάδα θα βρίσκονται ζωντανά στο στούντιο 100 άτομα και θα κρίνουν τους διαγωνιζόμενους που θα έχουν πάει να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι κυρίως άνθρωποι της μουσικής και της δισκογραφίας, αλλά και της τηλεόρασης. Οι 100 αυτοί άνθρωποι δεν αλλάζουν, θα παραμένουν ίδιοι, ενώ πρόκειται για talent show, που σημαίνει ότι δεν μιλάμε για celebrities συμμετέχοντες.

Δείτε περισσότερα όσα ειπώθηκαν παρακάτω:




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ