Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο σχεδιασμό του ΣΚΑΪ.

Ότι το My Style Rocks θα επιστρέψει στις οθόνες μας είναι το μόνο σίγουρο. Αβέβαιο ήταν μέχρι πρότινος η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα μέρα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Βλέπετε είναι και οι εκλογές στην μέση, που όπως λέγεται θα γίνουν τον Οκτώβριο. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως. Το ριάλιτι μόδα ήταν να επιστρέψει στο πρόγραμμα του καναλιού του Φαλήρου στην απογευματινή ζώνη από τον Ιανουάριο και μετά.

Η πρώτη σκέψη ήταν να αντικαταστήσει το «Κάτι Ξαναψήνεται». Τα καλά νούμερα που έφερνε το παιχνίδι μαγειρικής και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκαναν τους ανθρώπους του καναλιού να αναθεωρήσουν.

Στην συνέχεια είχαν προγραμματίσει το «My Style Rocks» να προβληθεί στην αρχή της νέας σεζόν, τον Οκτώβριο του 2022. Έλα όμως που και αυτό θα αλλάξει.

Οι εκλογές που ακούγεται ότι θα γίνουν το φθινόπωρο αλλάζουν και τα πλάνα του ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου είναι αμιγώς ενημερωτικό, επομένως θα κρατήσει τη ώρα αυτή για να βάλει μια εκπομπή κοινωνικοπολιτική.

Έτσι, το ριάλιτι μόδας θα βγει στον «αέρα» τον Ιανουάριο του 2023! Και αυτό είναι οριστικό! Το κανάλι έχει ενημερώσει άλλωστε και την Έλενα Χριστοπούλου, τον Λάκη Γαβαλά και τον Στέλιο Κουδουνάρη που θα είναι στην κριτική επιτροπή!

Για την θέση της παρουσιάστριας παίζουν δύο ονόματα. Το ένα είναι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, που συζητά και για το Love Island και το άλλο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Η ξανθιά παρουσιάστρια είναι επίσης πολύ πιθανό να αξιοποιηθεί είτε στο δεύτερο μισό της σεζόν είτε να αντικαταστήσει την Ναταλί Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα στην μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Νωρίς είναι ακόμα και οι εξελίξεις τρέχουν…Για να δούμε που θα κάτσει η μπίλια…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик