Το Μουντιάλ έρχεται στον ΑΝΤ1, και το κανάλι προετοιμάζεται αναλόγως για το πως θα διαμορφώσει το τηλεοπτικό του πρόγραμμα.

Το Μουντιάλ έρχεται στον ΑΝΤ1, και το κανάλι προετοιμάζεται αναλόγως για το πως θα διαμορφώσει το τηλεοπτικό του πρόγραμμα.

Είναι σίγουρο πως οι μισοί εκ των 64 αγώνων του Κατάρ, οι οποίοι θα προβληθούν, επηρεάζουν άρδην το πρόγραμμα, και από την αρχή της διοργάνωσης, το Νοέμβριο, έρχονται όλα… Ανάποδα.

Pερισσότερο επηρεάζεται η prime time και η βραδινή ζώνη. Δεν θα μεταδίδεται η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, ενώ είναι ερωτηματικό  για το αν θα ξεκινήσει εκπομπή ράδιο αρβύλα.

Παράλληλα, εκτός από τα κλασσικά τηλεοπτικά shows για το Μουντιάλ, πριν τα παιχνίδια, που θα ξεκινούν στις εννέα, θα υπάρχει δεκάλεπτο πριν game, μαζί με 10 λεπτά διαφημίσεων.

Επομένως αν υποθέσουμε πως ξεκινάει το ράδιο Αρβύλα  κανονικά, αυτό θα γίνει στις οκτώ το βράδυ και μόλις για 35 με 40 λεπτά διάρκεια.

Τώρα, όσον αφορά τους ομίλους. Όλα τα παιχνίδια των 12 και των 3 ,Θα μεταδοθούν στο ΑΝΤ1+. Και εκείνα των εννέα, στο κανονικό κανάλι του ΑΝΤ1.

Τα παιχνίδια των έξι θα εναλλάσσονται ενώ το δελτίο ειδήσεων των πέντε θα βγαίνει ανάλογα με το αν θα υπάρχει μετάδοση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ