Δεν πρόλαβε να προβληθεί ένα επεισόδιο από τον “Γλυκάνισο” και ξεκίνησαν οι αλλαγές και μάλιστα ριζικές προτού να είναι πολύ αργά με τον ΣΚΑΪ

Μην κάνετε δηλώσεις βρε παιδιά στον ΣΚΑΙ. Τι το θέλατε ότι η σειρά “Γλυκάνισος” είναι θα είναι το αντίπαλο δέος για Γη Της Ελιάς και Σασμό. Άντε τώρα να τα μαζέψεις.

Δεν πρόλαβε να προβληθεί ένα επεισόδιο από τον “Γλυκάνισο” και ξεκίνησαν οι αλλαγές και μάλιστα ριζικές προτού να είναι πολύ αργά με τον ΣΚΑΪ να δείχνει μοναδικά ανακλαστικά και παράλληλα εμμέσως πλην σαφώς να παραδέχεται την ήττα του. Το 3,4% στο νεανικό και το 4,5% στο σύνολο του κοινού που έτυχε χθες άμα τη εμφανίσει η νέα σειρά του ΣΚΑΪ δεν έδωσε και πολλά περιθώρια στο κανάλι μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον άκρατου ανταγωνισμού.

Ετσι, από το να χαθεί εντελώς μια σειρά που το κανάλι του Νέου Φαλήρου έχει ποντάρει πολλά και προώθησε καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη ήταν προτιμότερο να προβληθεί σε μια άλλη μέρα όπου ο “Σασμός” και η “Γη της Ελιάς” σε ALPHA και MEGA δεν θα παίρνουν την μερίδα του λέοντος στην πράιμ τάιμ από πλευράς μυθοπλασίας.

Αυτό σημαίνει οτι από σήμερα κιόλας τη θέση του “Γλυκάνισου” παίρνει ξένη ταινία, ενώ η σειρά μετακομίζει κάθε Παρασκευή στις 21.00 με διπλό επεισόδιο – εκτός από αυτήν την Παρασκευή που θα παίξει μονό και το πρώτο που βάσει ποσοστών δεν είδαν οι τηλεθεατές – και το Σάββατο στις 21.00 επίσης με διπλό.

Αυτό σημαίνει ότι δημιουργείται ντόμινο αλλαγών επηρεάζοντας και τα νέα προγράμματα που έρχονται από την επόμενη εβδομάδα.

Ετσι, η πρεμιέρα της “Στοργής” μετατίθεται για την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 23.00 οπότε και θα προβάλλεται ενώ αλλαγή έχει και η προβολή του “Love Island” που κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη εβδομάδα καθώς ο “Γλυκάνισος” θα αντικατασταθεί με ξένη ταινία τις υπόλοιπες μέρες, η διάρκεια της οποίας είναι δίωρη, άρα θα παίζει στις 23.00 από την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται από Τρίτη μέχρι και Σαββατο την ίδια ώρα. (Από το primetime)

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ