Το αμφιλεγόμενο ριάλιτι επιβίωσης και αγάπης, “Love Island” μετά την τεράστια επιτυχία που έκανε στη Μεγάλη Βρετανία, στις ΗΠΑ, τη Γερμανία και την Αυστραλία τώρα έρχεται και στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τον ΣΚΑΙ.

Το νέο ανατρεπτικό παιχνίδι του ΣΚΑΪ, που έρχεται να αλλάξει τα τηλεοπτικά δεδομένα έχει τίτλο «Love Island». Αρχικά σας είπαμε ποιος θα είναι ο παρουσιαστής.

Ποια αναλαμβάνει την παρουσίαση του ριάλιτι σχέσεων; Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η απάντηση! Η διοίκηση του καναλιού του Φαλήρου έχει έρθει σε συμφωνία με την γνωστή παρουσιάστρια, η οποία αφού ολοκληρώνει την συνεργασία της με τον ALPHA αναλαμβάνει νέο project στο κανάλι του ΣΚΑΪ.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Το αμφιλεγόμενο ριάλιτι επιβίωσης και αγάπης, “Love Island” μετά την τεράστια επιτυχία που έκανε στη Μεγάλη Βρετανία, στις ΗΠΑ, τη Γερμανία και την Αυστραλία τώρα έρχεται και στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τον ΣΚΑΙ. Το πρώτο τρέιλερ κυκλοφόρησε και το “νησί της αγάπης” αναζητά τους παίκτες που θα πάρουν μέρος για να βρουν τον έρωτα αλλά και για να δοκιμάσουν τις αντοχές τους.

Πρόκειται, όπως καταλάβατε, για ένα dating reality, το οποίο όμως δεν θα θυμίζει σε τίποτα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα στη μικρή μας οθόνη στην Ελλάδα. Σε αυτό οι single παίκτες καλούνται να βρουν την αγάπη, μένοντας όλοι μαζί σε μια βίλα, αποκλεισμένοι σε ένα νησί.

Στο νέο, ανατρεπτικό και για πολλούς προκλητικό αλλά και προσβλητικό ριάλιτι, όλα επιτρέπονται και δεν υπάρχουν περιορισμοί. Τι εννοούμε με αυτό; Αν είχε τύχει να παρακολουθήσετε παρόμοια πρότζεκτ της Ελλάδας ή του εξωτερικού θα θυμάστε ότι οι παίκτες αντίστοιχα έπρεπε να βρουν το άλλο τους μισό, όμως το σεξ απαγορευόταν από τους κανονισμούς. Στο “Love Island” από την άλλη αυτό δεν αποκλείεται! Οι παίκτες το μόνο που πρέπει να κάνουν για να παραμείνουν στο παιχνίδι είναι να βρουν ταίρι, διαφορετικά αν η βραδιά της αποχώρησης τους βρει μόνους, τότε θα πρέπει να εγκαταλείψουν το σπίτι αλλά και το παιχνίδι! Το τηλεοπτικό κοινό θα συμμετέχει στο παιχνίδι και κάθε εβδομάδα θα δίνει την ψήφο του στο αγαπημένο του ζευγάρι. Οι τυχεροί ζευγαρωμένοι που θα καταφέρουν να μείνουν μέχρι το τέλος θα μοιραστούν χρηματικό έπαθλο.

Η ζωή και η διαμονή, ωστόσο, μέσα στη βίλα δεν θα είναι εύκολη. Οι παίκτες θα παραμείνουν μέσα συνολικά περίπου 50 ημέρες και επειδή ο στόχος είναι να βρουν ταίρι, οι τσακωμοί, οι ίντριγκες, οι ζήλιες και πολλά άλλα δεν θα λείψουν αφού οι παίκτες θα έρθουν πολύ κοντά μεταξύ τους. Η παραγωγή θα βάζει σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού διάφορες δοκιμασίες, οι οποίες θα μπερδέψουν ακόμα περισσότερο τους παίκτες συναισθηματικά!

Το ”καυτό” ριάλιτι “Love Island” έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και οι παίκτες που έχουν πάρει μέρος έχουν δει τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης που διαθέτουν να αποκτούν ξαφνικά πολλές χιλιάδες followers. Αυτή ωστόσο είναι η μία πλευρά, γιατί υπάρχει και η σκοτεινή πλευρά του παιχνιδιού, η οποία συνδέεται με συνολικά 4 αυτοκτονίες μέχρι σήμερα. Συγκεκριμένα 2 πρώην παίκτες, ανάμεσα τους και ο ελληνικής καταγωγής Mike Thalassitis, έβαλαν τέλος στη ζωή τους μετά το τέλος του παιχνιδιού, ύστερα από πολλές επιθέσεις και σχόλια που δέχτηκαν για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τον σύντροφο πρώην παίκτριας που αφού εκείνη έβαλε τέλος στη ζωή της, λίγες ημέρες αργότερα αυτοκτόνησε και αυτός!

Αυτό όπως που πραγματικά κλόνισε την κοινή γνώμη και το παιχνίδι “αγάπης” και γνωριμιών ήταν η αυτοκτονία της παρουσιάστριας του παιχνιδιού, Caroline Flack. Η ίδια, που παρουσίαζε το συγκεκριμένο ριάλιτι για πέντε σεζόν, βρέθηκε κρεμασμένη στο διαμέρισμα της τον Φεβρουάριο του 2020. Η γνωστή παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πολλά θέματα στη σχέση με τον σύντροφο της και μάλιστα λίγο πριν αυτοκτονήσει, είχε βγει και ένταλμα σύλληψης εναντίον της, για επίθεση σε βάρος του αγοριού της. Η κατακραυγή στα social media ήταν μεγάλη και κάποιοι λένε ότι μαζί με την μεγάλη προβολή, που δεν ήταν πάντα καλή, που είχε από το “Love Island”, δεν άντεξε και οδηγήθηκε στην αυτοκτονία.

Πηγή: Debater

Δείτε το τρέιλερ του Love Island:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик