Η βόμβα έσκασε και λέγεται πολύ έντονα στην πιάτσα των media ότι η παρουσιάστρια θα κλείσει στον ΣΚΑΙ.

Η αλήθεια είναι ότι η Φαίη Σκορδά αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης. Η ξανθιά παρουσιάστρια έχει αγαπηθεί αυτά τα χρόνια πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και ο κόσμος την παρακολουθεί σταθερά.

Η παρουσιάστρια από το Κιλκίς αιφνιδίασε τους ανθρώπους στον ΑΝΤ1 και ήταν ανυποχώρητη σε αυτά που ζητούσε. Οι υπεύθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου και η Φαίη Σκορδά απείχαν σε αυτά που ζητούσε η κάθε πλευρά. Έτσι η γνωστή παρουσιάστρια θα συνεχίσει από άλλη τηλεοπτική στέγη όπως όλα δείχνουν.

Η βόμβα έσκασε και λέγεται πολύ έντονα στην πιάτσα των media ότι η παρουσιάστρια θα κλείσει στον ΣΚΑΙ. Το παρασκήνιο της υπόθεσης από το nassosblog.

Κύμα αντιδράσεων, ηπιότερο σε κάθε περίπτωση από αυτό που είχε προκαλέσει πριν μερικά χρόνια η μεταγραφή Λιάγκα προκαλεί η κάθοδος της Φαίης Σκορδά από το Μαρούσι στο Φάληρο. Αποκάλυψα την είδηση το βράδυ της Παρασκευής, χθες μετέφερα όλο το παρασκήνιο στη «Super Κατερίνα» και σήμερα το πρωί σας φέρνω και τα «φρέσκα κουλούρια».

Πρόσωπα από το λεγόμενο «βαθύ κράτος του ΣΚΑΪ» αντιδρούν στη μεταγραφή της Φαίης Σκορδά στο κανάλι. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι – λιγότερα βέβαια τώρα για να είμαι ειλικρινής – που αντιδρούσαν και στη συνεργασία με τον Ατζούν αλλά και στην μεταγραφή Λιάγκα. Και ρωτάω ήρεμα…

Δώδεκα χρόνια σε Mega και ΑΝΤ1 δεν στάθηκαν ικανά για να εξωραΐσουν το προφίλ της Σκορδά; Απαντώ. Όχι γιατί σε αντίθεση με άλλες παρουσιάστριες (βλέπε Τσιμτσιλή, Μελέτη ακόμα και Μαλέσκου) δεν έκανε τίποτα για να εξελιχθεί.

Όχι σε επίπεδο τρέσας, μαλλιών και εμπορικών αλλά σε επίπεδο γνώσης και χειρισμού θεμάτων της επικαιρότητας. Από τα πιο ελαφρά έως και τα πιο βαριά. Ακόμη και στο «metoo» για όσους γνωρίζουν υποδυόταν μια περσόνα.

Και κακά τα ψέματα σε μεγάλο βαθμό της βγήκε. Για να δούμε πως θα διαχειριστεί στον βαρύ ενημερωτικό ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν και την προεκλογική περίοδο….

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι