Λίγες ώρες φαίνεται ότι απομένουν για να μπει οριστικό φινάλε στο θρίλερ με τη Φαίη Σκορδά. Και όλα δείχνουν ότι τελικά θα προτιμήσει την πρόταση του ΣΚΑΪ και το Φάληρο θα είναι η νέα τηλεοπτική στέγη της.

Η αλήθεια είναι ότι η Φαίη Σκορδά αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης. Η ξανθιά παρουσιάστρια έχει αγαπηθεί αυτά τα χρόνια πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και ο κόσμος την παρακολουθεί σταθερά.

Η παρουσιάστρια από το Κιλκίς αιφνιδίασε τους ανθρώπους στον ΑΝΤ1 και ήταν ανυποχώρητη σε αυτά που ζητούσε. Οι υπεύθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου και η Φαίη Σκορδά απείχαν σε αυτά που ζητούσε η κάθε πλευρά. Έτσι η γνωστή παρουσιάστρια θα συνεχίσει από άλλη τηλεοπτική στέγη όπως όλα δείχνουν.

Η βόμβα έσκασε και θα κλείσει στον ΣΚΑΙ.

Φυσικά στον ΣΚΑΙ είχαν κλείσει και την Μαρία Μπακοδήμου και τώρα κάνουν αλλαγές πλάνων για να μπει η Φαίη Σκορδά έτσι όπως πρέπει αλλά και η Μαρία Μπακοδήμου να είναι εντάξει.

Ο μιντιάκιας στο ciao έχει το παρασκήνιο.

Λίγες ώρες φαίνεται ότι απομένουν για να μπει οριστικό φινάλε στο θρίλερ με τη Φαίη Σκορδά. Και όλα δείχνουν ότι τελικά θα προτιμήσει την πρόταση του ΣΚΑΪ και το Φάληρο θα είναι η νέα τηλεοπτική στέγη της.

Η Φαίη Σκορδά πολιορκήθηκε από τον ΑΝΤ1 (όπου ανήκει), από το Star (ακόμη έχει έτοιμα τα συμβόλαια), ενώ υπήρχαν ακόμη φήμες για το Mega (που ποτέ πάντως δεν επιβεβαιώθηκαν). Όλα δείχνουν τη δεδομένη χρονική στιγμή ΣΚΑΪ, αν και στην ελληνική τηλεόραση σίγουροι θα είμαστε μόνο με τις ανακοινώσεις. Παρότι υπάρχουν περιπτώσεις που μετά τις υπογραφές ήρθαν και τα ναυάγια. Και δεν αποκλείεται να έχουμε άλλο ένα. Για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν αναφερόμαστε στη Σκορδά. Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε.

Η παρουσιάστρια μέχρι στιγμής τηρεί σιγή ιχθύος. Δηλώνει μάλιστα μπροστά στις κάμερες ακόμη αναποφάσιστη για το τηλεοπτικό μέλλον της. Πάντως, οι κινήσεις στο Φάληρο δείχνουν ότι θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή.

Δεν είναι τυχαίο ότι πριν από λίγα 24ωρα έγινε μία κουβέντα των στελεχών του σταθμού με τη Μαρία Μπακοδήμου
Με την οποία είχε συμφωνηθεί να αναλάβει την καθημερινή πρωινή εκπομπή. Μάλιστα, ο ΣΚΑΪ είχε ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας τους, ενώ έχουν συμφωνήσει να είναι δίπλα της η Μαριλού Ρεπαπή και ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος.

Στην Μπακοδήμου λοιπόν προτάθηκε να αναλάβει την ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου και όχι το καθημερινό. Δείχνοντας ότι στο κανάλι θεωρούν δεδομένο ότι η Φαίη Σκορδά θα είναι το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, η Μαρία Μπακοδήμου δεν ενθουσιάστηκε καθόλου με την ιδέα να μετακομίσει το Σαββατοκύριακο. Γιατί θεώρησε ότι η εκπομπή της δεν θα είχε καμία σχέση με εκείνη που είχε συμφωνήσει. Σύμφωνα με την παρουσιάστρια, η εκπομπή που ονειρευόταν ήταν περισσότερο σχολιαστική, που θα ασχολείται με όλα όσα συμβαίνουν στην τηλεόραση.

Το έχει κάνει και στο παρελθόν και με πολύ μεγάλη επιτυχία. Αυτό μπορούσε να γίνει σε καθημερινή βάση και όχι δύο φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο. Κι αυτό γιατί τα νέα που θα ήθελε να καυτηριάσει θα ήταν πλέον… μπαγιάτικα. Το πρώτο ραντεβού για τον νέο ρόλο οδηγήθηκε σε αδιέξοδο.

Βέβαια, σε αυτό έπαιξε ρόλο (άθελά του;) και ο Νίκος Μουτσινάς. Αφού αν η καθημερινή εκπομπή καυτηρίαζε όσα συμβαίνουν στην τηλεόραση, τι θα έκανε εκείνος στο Καλό Μεσημεράκι; Οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ θα μιλήσουν ξανά με την Μπακοδήμου προκειμένου να βρεθεί λύση και να πάει τελικά το Σαββατοκύριακο. Το σίγουρο είναι ότι με την κίνησή τους αυτή, είναι σίγουροι ότι η Φαίη Σκορδά θα μετακομίσει σύντομα προς Φάληρο μεριά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ