Ο γνωστός παρουσιαστής θα είναι ο κύριος πρωταγωνιστής της πρωινής εκπομπής αλλά στον ΑΝΤ1 ήθελαν μια γυναικεία παρουσία που θα βρίσκεται στο πλάι του.

Γιώργος Λιάγκας μόνος και έρημος; Όχι για πολύ. Η Φαίη Σκορδά εδώ και λίγες καιρό αποτελεί παρελθόν από το δυναμικό του ΑΝΤ1. Η ξανθιά παρουσιάστρια μετά από 9 χρόνια παρουσίας στο κανάλι του Αμαρουσίου και στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής αποχώρησε.

Φήμες λένε ότι θα συνεχίσει στο ΣΚΑΪ, μένει να δούμε αν όντως θα συμβεί! Ποια θα έχει την νέα σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας τώρα που έφυγε η Φαίη;

Ο γνωστός παρουσιαστής θα είναι ο κύριος πρωταγωνιστής της πρωινής εκπομπής αλλά στον ΑΝΤ1 ήθελαν μια γυναικεία παρουσία που θα βρίσκεται στο πλάι του.

Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί τα ονόματα της Ευαγγελίας Αραβανή, Ντορέττας Παπαδημητρίου, Δούκισσας Νομικού και της Ιωάννας Μαλέσκου. Επίσης, έχει ειπωθεί και το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου που έληξε η συνεργασία της με το MEGA.

Τελικά είχαμε την επιλογή, και σύμφωνα με πληροφορίες στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα αναμένεται να είναι η Δούκισσα Νομικού, η οποία θα αναλάβει ρόλο γκεστ σταρ με μεγάλο χρόνο.

Για να το ξεκαθαρίσουμε ο ρόλο της δεν θα έχει σχέση με της Σκορδά. Δηλαδή δεν θα είναι ισότιμη του Λιάγκα, αλλά γύρω του θα υπάρχει μία ομάδα με τη Δούκισσα σε ξεχωριστό ρόλο από την έναρξη έως το τέλος της εκπομπής.

Η υπόλοιπη ομάδα θα αποτελείται από τους Τάσο Τεργιάκη, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ