Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Φαίη Σκορδά

Η αλήθεια είναι ότι η Φαίη Σκορδά αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης. Η ξανθιά παρουσιάστρια έχει αγαπηθεί αυτά τα χρόνια πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και ο κόσμος την παρακολουθεί σταθερά.

Η παρουσιάστρια από το Κιλκίς αιφνιδίασε τους ανθρώπους στον ΑΝΤ1 και ήταν ανυποχώρητη σε αυτά που ζητούσε. Οι υπεύθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου και η Φαίη Σκορδά απείχαν σε αυτά που ζητούσε η κάθε πλευρά. Έτσι η γνωστή παρουσιάστρια αποχώρησε.

Ο ΑΝΤ1 ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά

“Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Φαίη Σκορδά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια υπήρξε για 9 χρόνια στην πρώτη γραμμή της ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1 και αποτελούσε μέλος της οικογένειάς του.
Ο σταθμός την ευχαριστεί για τη συνεισφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.”

Η δήλωση της Σκορδά:

«Όπως ξέρετε δεν έχω ετοιμάσει τίποτα. Θα ήθελα ένα λεπτό μόνο για να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι. Μέσα σε ένα λεπτό δεν μπορώ να περιγράψω αυτά τα εννέα – δέκα χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Θα συγκρατηθώ γιατί χθες μου ήρθε στο μυαλό η γιαγιά μου, η οποία μου έλεγε «σε βλέπω γιατί χαμογελάς και λάμπεις και μου φτιάχνεις τη διάθεση. Και όταν κλαις είσαι τόσο άσχημη, αν έχεις μούτρα δεν θέλω να σε βλέπω».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ