Οι υπεύθυνοι του προγράμματος της ΕΡΤ σχεδιάζουν την νέα σεζόν.

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν πλησιάζει στο τέλος της. Μπορεί να ολοκληρώνεται σε τρεις μήνες από τώρα αλλά τα κανάλια και οι υπεύθυνοι του προγράμματος από τώρα σχεδιάζουν την νέα χρονιά!

Η ΕΡΤ λοιπόν καταστρώνει ήδη τα σχέδια της! Έχουν μπει στο τραπέζι όλα τα προγράμματα και τα ονόματα και αποφασίζουν ποιος μένει και ποιος φεύγει.

Το «Στούντιο 4» έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό και έχει πάρει το «πράσινο φως» να κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές και από τη νέα σεζόν. Τα νούμερα που φέρνουν οι παρουσιαστές, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος είναι πολύ υψηλά και οι άνθρωποι της ΕΡΤ δεν γινόταν να μην τους κρατήσουν.

Επόμενο πρόσωπο που θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις οθόνες μας είναι ο Νίκος Κουρής. Το «Δες και Βρες» έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου και έτσι θα προβάλλεται και τη νέα σεζόν από την κρατική τηλεόραση.

Επίσης το «Μουσικό Κουτί» με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και την Ρένα Μόρφη είναι μια ακόμα εκπομπή που θα συνεχίσει την προβολή της και τη νέα σεζόν.

Ο Κωστής Μαραβέγιας και το «Δυνατά» θα αντικατασταθούν από τον Φοίβο Δεληβοριά και την «Ταράτσα του Φοίβου».

Όσον αφορά τώρα τις σειρές της ΕΡΤ….Θα απολαμβάνουμε σίγουρα και την νέα χρονιά τις εξής: «Όρκος», «Αγάπη Παράνομη», «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» αλλά και τα «Καλύτερά μας χρόνια».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα