Επτά ήρωες της σειράς «Στο Παρά Πέντε» έχουν φύγει από τη ζωή.

Το «Παρά Πέντε» είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην τηλεόραση. Η τρομερή επιτυχία που γνώρισε πριν από 15 χρόνια η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη μέσω του MEGA συνεχίζεται ακόμα και τώρα.

Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων έχουν φύγει από τη ζωή επτά ήρωες της σειράς. Ο πιο γνωστός είναι εκείνος της γιαγιά του Σπύρου, Σοφίας που υποδυόταν στο «Παρά Πέντε». Η Ειρήνη Κουμαριανού έφυγε από τη ζωή στις 25 Ιανουαρίου του 2013. Πάμε να δούμε και τους υπόλοιπους που μας αποχαιρέτησαν.

Πάνος Χατζηκουτσέλης

Ο Πάνος Χατζηκουτσέλης απεβίωσε στις 20 Μαρτίου το 2020. Ήταν Έλληνας ηθοποιός που γεννήθηκε στην Αθήνα το 1945. Στη σειρά υποδύθηκε τον  Πόστλθγουέιντ, έναν άνδρα που πήγε να μιλήσει για επενδύσεις με την Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου.

Παρά Πέντε

 

Βαγγέλης Πλοιός

Ο Βαγγέλης Πλοιός  πέθανε το πρωί της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου 2020! Υποδύθηκε τον πατέρα ενός από τους δολοφόνους, που είχε κλειστεί στο γηροκομείο στο «Παρά Πέντε».

Παρά Πέντε

Γιώργος Κοτανίδης

Ο Γιώργος Κοτανίδης έφυγε από τη ζωή στις 28 Ιανουαρίου 2020. Πρόκειται για έναν από τους πέντε… κακούς στην τηλεοπτική σειρά «Παρά Πέντε»! Συγκεκριμένα ήταν ο Αστυνομικός, ο οποίος εμφανίζεται στα τελευταία επεισόδια με το όνομα Χρήστος Λημνιώτης ή Τάκης! Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Ασλάνογλου, αδελφή της Ελευθερίας.

Βασίλης Τσάγκλος

Ο Βασίλης Τσάγκλος έφυγε από τη ζωή στις 16 Φεβρουαρίου 2017. Υποδύθηκε τον Χαράλαμπο και ήταν θείος του Σταυριανίδη. Σε ένα από τα επεισόδια ερωτεύτηκε μάλιστα και την Ζουμπουλία.

Γιώργος Χαδίνης

Ο Γιώργος Χαδίνης εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του από το γιο του.  «Στο παρά πέντε» υποδύθηκε τον σκληρό καθηγητή στην ορκωμοσία του Σπύρου.

Βίκυ Βανίτα

Η Βίκυ Βανίτα (Ηράκλειο Κρήτης, 15 Μαΐου 1948 – Αθήνα 8 Μαρτίου 2007) ήταν Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και του θεάτρου.

Έπαιξε σε δύο επεισόδια στη σειρά του MEGA, «Στο Παρά Πέντε» πέραν των άλλων σημαντικών συμμετοχών της σε σειρές και στο θέατρο.

Παρά πέντε

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν