«Style me up» ήταν και πάει; Πρόωρο φαίνεται πως θα είναι το τέλος της εκπομπής μόδας. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κρατά συντροφιά κάθε μεσημέρι στους τηλεθεατές του ΑLPHA. Όμως, όπως αποκάλυψε ο Τρύφωνας Σαμαράς, η εκπομπή «ρίχνει» αυλαία. Ένα μήνα και κάτι θα προβάλλεται στις οθόνες μας με βάση τα λεγόμενα του γνωστού κομμωτή. Η εκπομπή […]

«Style me up» ήταν και πάει; Πρόωρο φαίνεται πως θα είναι το τέλος της εκπομπής μόδας. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κρατά συντροφιά κάθε μεσημέρι στους τηλεθεατές του ΑLPHA.

Όμως, όπως αποκάλυψε ο Τρύφωνας Σαμαράς, η εκπομπή «ρίχνει» αυλαία. Ένα μήνα και κάτι θα προβάλλεται στις οθόνες μας με βάση τα λεγόμενα του γνωστού κομμωτή.

Η εκπομπή μόδας, λοιπόν, θα προβάλλεται μέχρι τέλη Φεβρουαρίου, καθώς ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για τα προγραμματισμένα 100 επεισόδια!

«Τελειώσαμε τα γυρίσματα, τελείωσε το Style me up. Κάναμε και τα 100 επεισόδια, γιατί κάναμε τέσσερα επεισόδια την ημέρα αλλά αυτό θα παίζεται στις οθόνες, θα το βλέπετε για αρκετό καιρό. Ήταν προγραμματισμένο να είναι 100 επεισόδια, τελείωσαν και έτσι τελείωσε, δεν ανανεώνεται. Από εκεί και πέρα θα βλέπαμε αν θα συνεχιστεί του χρόνου, τώρα του χρόνου δε ξέρουμε ακόμα. Τα 100 επεισόδια είναι μέχρι τον Φεβρουάριο. Το γνώριζα, αυτό είχα υπογράψει“, είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ