Ένα ζευγάρι αποχώρησε, αντικαταστάθηκε και δύο έχουν φύγει από το Asia Express.

Ήδη οι συμμετέχοντες του νέου παιχνιδιού του STAR έχουν ξεκινήσει οι δοκιμασίες για τα ζευγάρια του ριάλιτι. 9 ζευγάρια από αγαπημένους celebrities και ένα τεράστιο challenge.  Ξεκίνησαν για να διασχίσουν 4 χώρες της Ασίας! Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη και Ταϊλάνδη, on the road, με ελάχιστα χρήματα, τεράστια θέληση και απέραντη ευρηματικότητα!

Νικητές στην πρώτη δοκιμασία ήταν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η αρραβωνιαστικιά του, Ιλάειρα Ζήση.  Αλλά το ωραίο είναι στην συνέχεια οι νικητές αποχώρησαν, γιατί δεν άντεχαν την ταλαιπωρία.

Το «Asia Express» έχει ξεκινήσει και ήδη έχουμε και οικειοθελής αλλά και κανονικές αποχωρήσεις από το παιχνίδι. Εκτός από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την αγαπημένη του Ιλάειρια Ζήση αποχώρησαν από το παιχνίδι περιπέτειας του STAR, ακόμα δύο ζευγάρια που έχουν ήδη αποχαιρετήσει στην Καμπότζη.

Θα κάνετε μαντεψιά; Έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι του STAR ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια αλλά και ο Στέλιος Λεγάκης με τον Χρήστο Ζώτο.

Όμως έχει ήδη βρεθεί το ζευγάρι που θα τους αντικαταστήσει. Ο λόγος για τον Γιάννη Αϊβάζη και ένα φίλο του! Αλλά ποιοι έχουν αποχωρήσει κανονικά από το «Asia Express»;




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν