Νέα δραματική σειρά από το κανάλι του ΣΚΑΪ.

Ο ΣΚΑΪ έχει βάλει ως στόχο να δώσει έμφαση και στην μυθοπλασία. Οι υπεύθυνοι του καναλιού του Φαλήρου έχουν ήδη δώσει το «πράσινο φως» σε δύο τηλεοπτικές σειρές και προσφάτως και σε μία τρίτη.

Μετά τη «ΣτΟργή», αλλά και τη σειρά  «Γλυκάνισο» ο ΣΚΑΪ ενέκρινε και την σειρά Άγρια Γη. Μια σειρά που την διεκδίκησε μάλιστα και άλλος τηλεοπτικός σταθμός. Η Άγρια Δύση θα προβληθεί στις αρχές της νέας σεζόν μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού και θα είναι καθημερινή σειρά.

Το σενάριο είναι γραμμένο από τα χέρια της Μαρίας Γεωργιάδου και την σκηνοθεσία επιμελείται ο Χάρης Μαζαράκης. Όσον αφορά την υπόθεση της δραματικής σειράς τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τα λάθη που έχουν κάνει στο παρελθόν. Από την άλλη υπάρχουν εκείνοι που προσπαθούν να εκδικηθούν αυτούς που τους φέρθηκαν άσχημα. Η Άγρια Δύση είναι γεμάτη από μυστήριο, ίντριγκα και φυσικά πολύ μα πολύ εκδίκηση!

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Ζέτα Δούκα, Παναγιώτη Μπουγιούρη, Θανάση Πατριαρχέα, Παναγιώτα Βιτετζάκη και Στέφανο Μιχαήλ. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται αν ολοκληρωθεί το βασικό καστ της νέας δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ