Τους έκανε το τραπέζι ο παίκτης του MasterChef. Επώνυμες παρουσίες απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός σε έξοδο τους σε γνωστό στέκι. Με το άνοιγμα της εστίασης μετά από καιρό τα καταστήματα έχουν αρχίσει και πάλι να υποδέχονται κόσμο. Τα αγαπημένα μας στέκια έχουν αρχίσει να γεμίζουν και πάλι. Μαγαζιά που αγαπάμε πολύ και είναι γνωστά για […]

Τους έκανε το τραπέζι ο παίκτης του MasterChef. Επώνυμες παρουσίες απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός σε έξοδο τους σε γνωστό στέκι. Με το άνοιγμα της εστίασης μετά από καιρό τα καταστήματα έχουν αρχίσει και πάλι να υποδέχονται κόσμο. Τα αγαπημένα μας στέκια έχουν αρχίσει να γεμίζουν και πάλι.
Μαγαζιά που αγαπάμε πολύ και είναι γνωστά για την ποιότητα και εξυπηρέτηση τους.

Το εστιατόριο του Σταμάτη Κωβαίου φαίνεται πως προτιμούν πολλοί επώνυμοι μια και είδαμε αρκετούς εκεί. Ο Σταμάτης Κωβαίος που φυσικά αναδείχτηκε μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής MasterChef διατηρεί το συγκεκριμένο εστιατόριο με τον συνεταίρο του Γιάννη Στυλιανό.

Το συγκεκριμένο εστιατόριο έχει αγαπηθεί και είναι υψηλά στις προτιμήσεις πολλών.
Εκεί παρευρέθηκαν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο Γρηγόρης Μπάκας, ο Τζίμης Σταθοκοστώπουλος, η Μαίρη Αργυριάδου και η Fitness Diet Coach Εύα Λεούση με το σύζυγο της Μάκη Καπάτο.

Απολαμβάνοντας γευστικέ δημιουργίες το εστιατόριο έχει γίνει δημοφιλής προορισμός για πολλά πρόσωπα της τηλεόρασης και όχι μόνο.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ