Η Αλέσια Μαρκούτσι δεν εμφανίζεται πια στο Mediaset, αλλά συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια σε δηλώσεις της έκανε γνωστό πως έκανε σεξ  μέσα σε αεροπλάνο και αμέσως έγινε πρώτο θέμα. Η 49χρονη Ιταλίδα τηλεπαρουσιάστρια και ηθοποιός έχει έναν γιο, τον Τομάζο με τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή Σιμόνε Ινζάγκι. Η σχέση τους […]

Η Αλέσια Μαρκούτσι δεν εμφανίζεται πια στο Mediaset, αλλά συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια σε δηλώσεις της έκανε γνωστό πως έκανε σεξ  μέσα σε αεροπλάνο και αμέσως έγινε πρώτο θέμα.

Η 49χρονη Ιταλίδα τηλεπαρουσιάστρια και ηθοποιός έχει έναν γιο, τον Τομάζο με τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή Σιμόνε Ινζάγκι. Η σχέση τους έληξε το 2004 και απέκτησε μια κόρη το 2011 με τον τηλεοπτικό παρουσιαστή και τραγουδιστή Φρανσέσκο Φακινέτι, με τη σχέση τους να ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο του 2012. Στη συνέχεια παντρεύτηκε τον Πάολο Καλαμπρέσι Μαρκόνι τον Δεκέμβριο του 2014.

Η Αλέσια Μαρκούτσι κάθε εβδομάδα απαντάει σε ερωτήσει των followers της στο Instagram. Σε πρόσφατη ερώτηση, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι το πιο περίεργο μέρος που έκανε έρωτα ήταν στο αεροπλάνο.

Το εβδομαδιαίο έντυπο “Chi” έδωσε τις λεπτομέρειες, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τα στοιχεία οδηγούν σε μια από τις πρώτες συναντήσεις που είχε η παρουσιάστρια με έναν πρώην τερματοφύλακα ποδοσφαίρου, ο οποίος αργότερα έγινε το αγόρι της».

Ο τυχερός, ωστόσο, θα μπορούσε να είναι ο Κάρλο Κουντιτσίνι, πρώην τερματοφύλακας της Τσέλσι, σύντροφός της για πέντε χρόνια, από το 2003 έως το 2008.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κόσμος

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν