Τραγικό θάνατο είχε ο γνωστός Τράπερ Mad Clip τα ξημερώματα της Πέμπτης. Μάλιστα πριν λίγες ώρες ήταν σε γλέντι γάμου ενός καλού του φίλου. Ο ιδιαίτερα αγαπητός στη νεολαία τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή.  Ύστερα από το τροχαίο που σημειώθηκε στο ύψος της εκκλησίας της Παναγίας Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα. Ο […]

Τραγικό θάνατο είχε ο γνωστός Τράπερ Mad Clip τα ξημερώματα της Πέμπτης. Μάλιστα πριν λίγες ώρες ήταν σε γλέντι γάμου ενός καλού του φίλου. Ο ιδιαίτερα αγαπητός στη νεολαία τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή.  Ύστερα από το τροχαίο που σημειώθηκε στο ύψος της εκκλησίας της Παναγίας Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Ο 34χρονος έχασε την ζωή του όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα.

Τα σενάρια για το ατύχημα του Mad Clip

Με “οδηγό” τα βίντεο κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου, οι αξιωματικοί της Τροχαίας προσπαθούν να “φωτίσουν” δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο το σκηνικό του θανάτου του νεαρού τράπερ Mad Clip.

Ο αδόκητος χαμός του δημοφιλούς καλλιτέχνης προκάλεσε σοκ στο Πανελλήνιο. Θαυμαστές του συρρέουν στον τόπο της τραγωδίας. Η είδηση ότι ο τράπερ Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη βύθισε στο πένθος τους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες του 34χρονου μουσικού.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Επικαιρότητα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик