Τραγικό θάνατο είχε ο γνωστός Τράπερ Mad Clip τα ξημερώματα της Πέμπτης. Μάλιστα πριν λίγες ώρες ήταν σε γλέντι γάμου ενός καλού του φίλου. Ο ιδιαίτερα αγαπητός στη νεολαία τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από το τροχαίο που σημειώθηκε στο ύψος της εκκλησίας της Παναγίας Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα. ΄Ήταν […]

Τραγικό θάνατο είχε ο γνωστός Τράπερ Mad Clip τα ξημερώματα της Πέμπτης. Μάλιστα πριν λίγες ώρες ήταν σε γλέντι γάμου ενός καλού του φίλου. Ο ιδιαίτερα αγαπητός στη νεολαία τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από το τροχαίο που σημειώθηκε στο ύψος της εκκλησίας της Παναγίας Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα.

΄Ήταν γνωστή η αγάπη του για την ταχύτητα

Δείτε τί έλεγε ο Mad Clip στους ακόλουθούς του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την καταδίωξή του από την Τροχαία…

Οι συμπτώσεις με τον θάνατο του Παντελίδη που σοκάρουν

Είναι αρκετά τα σημεία του θυμίζουν τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα με το TvFreaks o Παντελής Παντελίδης πέθανε ημέρα Πέμπτη σε αυτοκινητιστικό τροχαίο το 2016.  Xρονιά που ο νεαρός Mad Clip ήρθε και αυτός με την σειρά στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση. Ο Mad Clip κατά κόσμο Πίτερ Αναστασόπουλος πέθανε ημέρα Πέμπτη σε αυτοκινητιστικό τροχαίο σήμερα 5 χρόνια μετά τον θάνατο του τραγουδιστή.

8 είναι τα χιλιόμετρα που χωρίζουν το σημείο των δύο τραγουδιστών που πέθαναν την ίδια ημέρα έχοντας την ίδια ηλικία. 34 ετών ο Παντελής Παντελίδης , 34 ετών και ο Mad Clip.

Είναι τραγικές οι συμπτώσεις των δυο τροχαίων και γι αυτό οι φανς του Παντελή Παντελίδη θυμήθηκαν τον δικό τους άνθρωπο.

Γρήγορα και ακριβά αυτοκίνητα ήταν τα μοιραία όπλα του θανάτου που πήρε μαζί του δύο αυτοδημιούργητους ανθρώπους που έζησαν την ζωή τους στα όρια και κέρδισαν δόξα και χρήματα, τόσο γρήγορα όσο έχασαν την ζωή τους.

Όλο το ιστορικό του μοιραίου ατυχήματος

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα που είχε τα ξημερώματα στην Βουλιαγμένη ο τράπερ Mad Clip. Ο 34χρονος έχασε την ζωή του όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα.

Τις πρωινές ώρες της Πέμπτης άφησε την τελευταία του πνοή ο γνωστός τράπερ Mad Clip στην Βουλιαγμένη.  Όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου του και προσέκρουσε σε κολώνα.

Ο  ο 34χρονος Πίτερ Αναστασόπουλος, από την πολύ μεγάλη σύγκρουση δεν μπορούσαν να τον βγάλουν έξω από το αυτοκίνητο του.  Η Πυροσβεστική χρειάστηκε περίπου δύο ώρες να για να τον απεγκλωβίσει.

Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και λίγη ώρα μετά υπέκυψε.

Πριν το ατύχημα είχε παρευρεθεί στον γάμο του φίλου του Γιώργου Μπενουδάκη και μάλιστα είχε τραγουδήσει μαζί με την Ελένη Φουρέιρα.

Τραγούδησε με την Ελένη Φουρέιρα σε γάμο φίλων του λίγο πριν τον θάνατο του

TAGS:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Επικαιρότητα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ