Χαμός στο Βατικανό γιατί ο Πάπας έκανε like σε μια ημίγυμνη Βραζιλιάνα. Και γιατί δηλαδή; Ο Πάπας δεν έχει ψυχή; Φωτιές άναψε στο Βατικανό το λάικ που έβαλε ο λογαριασμός του Πάπα στο Instagram σε (πολύ) ελαφρώς ενδεδυμένη Βραζιλιάνα! Η Αγία Έδρα ανακοίνωσε ότι ερευνά την υπόθεση, ενώ στο επίκεντρο βρίσκεται η Ναταλία Γκαριμπότο.  Δεν […]

Χαμός στο Βατικανό γιατί ο Πάπας έκανε like σε μια ημίγυμνη Βραζιλιάνα. Και γιατί δηλαδή; Ο Πάπας δεν έχει ψυχή;

Φωτιές άναψε στο Βατικανό το λάικ που έβαλε ο λογαριασμός του Πάπα στο Instagram σε (πολύ) ελαφρώς ενδεδυμένη Βραζιλιάνα!

Η Αγία Έδρα ανακοίνωσε ότι ερευνά την υπόθεση, ενώ στο επίκεντρο βρίσκεται η Ναταλία Γκαριμπότο. 

Δεν είναι σαφές πότε ο λογαριασμός έκανε λάικ στη φωτογραφία της Ναταλία Γκαριμπότο, η οποία είναι “ντυμένη” με σχολική ποδιά που μοιάζει… αρκετά νούμερα μικρότερη.

Τα ειδησεογραφικά πρακτορεία άρχισαν να αναφέρουν την υπόθεση την περασμένη Παρασκευή, προτού ο λογαριασμός του Ποντίφικα αφαιρέσει το “μού αρέσει” από την επίμαχη φωτογραφία. 

Αξιωματούχοι του Βατικανού ερευνούν πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό στο λογαριασμό του Πάπα. Το γραφείο του Παπικού Τύπου είπε στο BBC ότι “εξ όσων γνωρίζουμε, το” like “δεν προήλθε από την Αγία Έδρα”. Το Βατικανό συνεργάστηκε με το Instagram για να προσδιορίσει από πού προήλθε, πρόσθεσε. 

Ο επίσημος λογαριασμός Instagram του Πάπα, με το όνομα χρήστη franciscus, έχει 7,4 εκατομμύρια ακόλουθους παγκοσμίως. Πηγές κοντά στο γραφείο Τύπου του Βατικανού ανέφεραν την Τρίτη στο Καθολικό Ειδησεογραφικό Πρακτορείο ότι τους λογαριασμούς (social media) “διαχειριζόταν μια ομάδα υπαλλήλων” και ότι έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα. 

Η “πέτρα του σκανδάλου” η κ. Γκαριμπότο, η οποία έχει επίσης παρουσία και στην πλατφόρμα για ψηφιακά παιχνίδια Twitch, ανέφερε σε έναν ακόλουθό της στο Instagram ότι ήταν “ενθουσιασμένη” για το “like” καθώς είναι πιστή. “Τουλάχιστον θα πάω στον παράδεισο” έγραψε στο Twitter. 

Κάποιοι θα πάνε πάντως στην κόλαση όταν το Βατικανό ολοκληρώσει την έρευνά του. 

Το μοντέλο από τη Βραζιλία στις σεμνότερες πόζες της στο Instagram:

Natalia (@nataagataa) – You May Remember Me From Instagram

ɴᴀᴛᴀ ɢᴀᴛᴀ (@nataagataa): ? @fashionnova. Extremely pro telecharger  instagram photo and video - ImgInn.com

Natalia Garibotto (@nata) Official TikTok | Watch Natalia Garibotto's  Newest TikTok Videos

Pin on Nata gata

Πηγή: skai.gr

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ